PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sistem Odası Tasarımı


Grikedi
01-17-2021, 12:15
Web Site Adresi: Tmbbilisim.com
Web Site Konusu: Sistem odası tasarımı - Kamera sistemleri - Ev ve iş yeri alarm sistemleri

Sistem odası tasarımı çözümleri sizlerle… Sistem odaları pek çok işletmenin kalbi haline geldi. Bu sebeple sistem odası tasarımı işletmeler için oldukça önemli. Bu noktada işletmenin ihtiyaçlarının doğru tespit edilmesi ve bu ihtiyaçlara uygun bir sistem odası tasarımı yapılması en önemli konu olarak ön plana çıkmaktadır.
Sistem Odası Tasarımı Çözümleri

Uzman kadrosu ile sistem odası tasarımı (https://www.tmbbilisim.com/service/sistem-odasi-tasarimi-cozumlerimiz) konusunda hizmet veren TMB Bilişim, sistem odalarında kabinlerin kurulmasından başlayarak, güç ve bağlantı kablolarının yapımına, afet anlayıcı ve önleyici sistemlerin kurulumuna ve sunucu, firewall, router, modem ve switch kurulumlarına kadar tüm kurulumları gerçekleştirmekte ve sistem odasını anahtar teslim bir şekilde tamamlayıp teslim etmektedir.

Teknolojide Çözüm Ortağınız

2007 yılından beri sektörde hizmet vermekte olan TMB Bilişim sistem odası tasarımının yanı sıra kamera sistemleri (https://www.tmbbilisim.com/service/kamera-sistemleri-ile-guvenlik-cozumlerimiz), alt yapı kablolama ve ev ve iş yeri alarm sistemleri (https://www.tmbbilisim.com/service/ev-ve-is-yeri-alarm-cozumleri) başta olmak üzere teknolojinin dokunduğu hemen her yerde hizmet vermektedir. Teknolojide çözüm ortağınız olan TMB Bilişim ile hemen iletişime geçmek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Müşteri memnuniyetini odağına alan TMB Bilişim ile hem evinizde hem de iş yerlerinizde ihtiyacınız olan teknolojik çözümlere ulaşmak artık çok kolay. Bunun için TMB Bilişim’in web sitesini ziyaret edebilir ve firmanın sunduğu tüm çözümleri detaylı olarak inceleyebilirsiniz. Ayrıca müşterilerinin ihtiyaçlarına en uygun olacak cevabı vermek için TMB Bilişim’in çalıştığı iş ortaklarını ve markaları da web sitesinden bulabilirsiniz.

Ayrıca alt yapı kablolama (https://www.tmbbilisim.com/service/yapisal-kablolama-ve-network-cozumleri) gibi konularda da sizler için önermiş olduğumuz tmbbilisim.com internet sitesi ile iletişime geçebilirsiniz.

nerveblox
01-26-2021, 14:05
NerveBlox is an AI-driven decision support solution to help anesthesiologists practice peripheral nerve block (PNB) faster.

https://nerveblox.com/
(https://nerveblox.com/)
NerveBlox is able to capture real-time images from any ultrasonography (US) device. The captured images are then processed by state-of-the-art artificial intelligence algorithms and all of the anatomical landmarks are automatically labelled for the user. You can inquire about NerveBlox Clinic for a comprehensive solution.

Nerveblox (https://nerveblox.com/)

tekdezdezenfekt
02-03-2021, 16:11
Başarılı