PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kosgeb Kredisi - Devletkredi.com


Grikedi
12-09-2020, 21:39
Kosgeb desteklenen sektörler (https://www.devletkredi.com/kosgeb-desteklenen-sektorler-nelerdir/) nelerdir? KOSGEB destekleri yeni iş yer açacaklar ve girişimde bulanacak bireylerin ilgi odağı olmaktadır. Bu destekler sayesinde vatandaşlar, kolaylıkla işlerini gerçekleştirebilmektedir. KOSGEB desteği alabilmek için de, bazı şartları yerine getirmek gerekmektedir. Başvuru yapmak için ilk şart şudur; Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak gerekir. Krediden yararlanmak için daha önce kredi talebi ile başvuru yapmamış olmak gerekmektedir. Eski hükümlüler, mahkûmlar kredi desteği alamamaktadırlar. Türkiye vatandaşı olanların girişimcilik kurs belgesi de alması gerekmektedir.

http://www.devletkredi.com/wp-content/uploads/2015/12/logoenson.png

Kosgeb Desteklenen Sektörler Hangileri

Kosgeb desteklenen sektörlerin hangileri olduğunu günümüzde çok sayıda kişi sıklıkla soruyor. Peki kosgeb desteklenen sektörler nelerdir?


KOSGEB desteklenen sektörler ise şu şekildedir;
Finans ve sigorta faaliyetleri için KOSGEB desteği alınabilir.
Bilgi ve iletişim sektöründe KOSGEB desteği alınabilir.
İklimlendirme üretimi ve elektrik gaz buhar sektöründe destek alınabilir.
Konaklama ve yiyecek faaliyetleri kapsamında destek alınabilir.
İdari destek işlerinde destek kredisi alınabilir.
İnşaat sektörü için destek alınabilir.

KOSGEB’ ten para almak için; anlaşmalı kurumlar tarafından verilen uygulamalı girişimcilik eğitimine katılma şartı aranmaktadır.

KOSGEB kapsamın da manav desteği ve gıda sektörü desteği de sunulmaktadır. Devletkredi.com sitesi ayrıca esnaf kefalet odası kredi hesaplama (https://www.devletkredi.com/esnaf-sanatkarlar-odasi-kredi-hesaplama-tablosu/) konusunda giriş yapabileceğiniz ve kosgeb kredisi nasıl alınır (https://www.devletkredi.com/2020-kosgeb-hibe-kredisi-nasil-alinir-60-bin-tl-hibe/)? Sorusuna cevap bulabileceğiniz bir sitedir.

Destek vermediği kurumlar ardında ise şunları sayabiliriz; tütün ve alkol ticareti, sinemacılık faaliyetleri, sağlık, eğitim, gayrimenkul alım, muhasebecilik, finans, emlak gibi sektörlerde KOSGEB desteği alınamaz.

Başvuru noktasında gerekli hükümleri yerine getirdikten sonra her vatandaş desteklerden yararlanma hakkına sahiptir. Konu üzerine detaylı bilgi almak ve doğru yönlendirmeler ile hareket etmek için devletkredi.com internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

burcualtinsoy
12-10-2020, 11:22
Güzel site başarılar :)