PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Laptop Tamir Servisi


Grikedi
12-06-2020, 15:24
Laptop tamir servisi izmir konusunda arayış içerisinde misiniz? Laptop tamir işlemi çok kapsamlı bir konudur ve kendi bünyesinde pek çok farklı hizmeti barındırmaktadır Örneğin; fan temizliği, ekran ve klavye temizliği, CPU (İşlemci) termal macunu değişimi ve ram temizliği gibi çeşitli hizmetleri içerir.

http://www.yerindebilgisayar.com/wp-content/uploads/2020/11/izmir-bilgisayar-servis.png

Laptop Termal Macun Değiştirme izmir

İnce bir katman halinde sürülen macun sayesinde boşluklar giderilir ve soğuma sorununa çözüm üretilmiş olunur. Bu işlemin titizlikle yapılması gerekmektedir. Bu nedenle İzmir laptop servisi gibi uzman bir servisten yardım alabilir ve laptopunuzun soğuma sorununa alternatif olarak bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Bu hizmetlerden kolay bir şekilde dell servis izmir (https://www.yerindebilgisayar.com/dell-servis-izmir/), acer servis izmir (https://www.yerindebilgisayar.com/acer-servis-izmir/), asus servis izmir (https://www.yerindebilgisayar.com/izmir-asus-servisi/)*kuruluşu yerindebilgisayar.com sitesi üzerinden faydalanabilirsiniz.

Laptop Tamir Servisi izmir

İzmir laptop servisi sayesinde laptopunuzun ekran ya da klavye değişiminin 15-20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde değiştirilmesi mümkündür. Ayrıca şarj girişi tamiri, format ya da fan bakımlarının da 2-2,5 saat içerisinde tamamlanması mümkündür. Menteşe, kasa tamirleri yaklaşık 1 ila 2 iş günü kadar bir sürede tamamlanır. Ek olarak ekran kartı, anakart ve chipset tamirleri ise 1 ya da 3 iş gününe kadar İzmir laptop servisi tarafından tamamlanıp cihazınız teslim edilir.

Çeşitli Laptop Arızaları

Laptop anakart arızası genellikle ısınma, darbe, sıvı teması gibi çeşitli nedenlerden kaynaklanmaktadır. Ekran kartı arızalarının en kolay göstergesi ekranda tuhaf renk oluşumlardır. Bu renkler yatay ya da dikey formda olabilir. Kimi zaman ekrandaki görüntü de gidebilir. Laptopunuzda bu gibi durumlar oluştuğu zaman ekran kartı ile ilgili bir sorun var demektir.

Arızanın büyüklüğüne bağlı olarak laptopu açıp kapatmak denenebilir fakat ekran kartında ciddi bir sorun var ise bu yöntem işe yaramayacaktır. Bu gibi sorunlar çoğu zaman ram, işletim sistemi ya da anakart kaynaklı da olabilir. Dolayısıyla bu gibi sorunlarda hasar büyük olabileceğinden laptopunuzun uzman bir ekip tarafından tamir edilmesi gerekir. Laptopunuzun tamiri için İzmir laptop servisini deneyebilirsiniz!

Bu arızaların çözümleri için Asus servis izmir, Acer servis izmir, Dell servis izmir hizmetleri sunan yerindebilgisayar.com ‘a ulaşabilirsiniz.