PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşme hattında son dakika


ALONE53
04-24-2008, 10:49
Düşme hattında son dakika
23/04/2008

Ç. RİZESPOR
Çaykur Rizespor’da sakatlıklar ve ligde bulunulan kötü duruma rağmen teknik heyet ve futbolcular, ligde kalacaklarına inanıyor. Hafta sonu oynanacak Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren Yeşil-Mavili takımda teknik direktör Erdoğan Arıca, “Kalan 3 maçımızı kazanırsak, ligde kalacağımızı düşünüyorum. 3 haftada galibiyet dışındaki bir sonucun faturasını çok ağır öderiz” ifadesini kullandı. Rize, rakiplerine göre daha rahat durumdaki takımlarla karşılaşacak.

KONYASPOR
Matematiksel olarak hala düşme ihtimali bulunan Konyaspor, puanı gereği en rahat durumdaki takım. Yeşil-Siyahlı ekip, bu hafta oynayacağı Manisa maçında kaderini belirleyecek. Evlerinde oynayacakları bu kritik maçtan beraberlikle ayrılmaları durumunda rakiplerini 1.Lig’e gönderirken, işlerini garantiye alacaklar. Son iki maçta alınan galibiyetler takımda moralleri yerine getirdi. Konyaspor, Manisaspor maçı öncesinde tüm hesaplarını puan üzerine kurmuş durumda.

ANKARASPOR
Başkent temsilcisi, rahat gözükse de çok kritik maçlara çıkacak... Bu hafta oynayacakları G.Birliği Oftaş maçına büyük önem veriyor Leoparlar... Ankaraspor, düşme hattındaki Gençlerbirliği’nin kardeş takımı olan Oftaş’ı devirip, tam anlamıyla rahatlamak istiyor. Bu maçın kaybedilmesi demek Ankara’nın işini çok zorlaştıracak. Çünkü bir sonraki hafta Rize ile karşılaşacaklar. Teknik Direktör Saffet Susiç, kaybetmemeleri konusunda oyuncularını uyarıyor.

GENÇLERBİRLİĞİ

Gençlerbirliği’nden dün yapılan açıklama, kulüpteki korkuyu gözler önüne seriyor. Basın Sözcüsü Muammer Akyüz, hafta sonu oynanacak Kayseri-Rize maçı öncesinde ligde iddiası bulunmayan ev sahibinin yedek kadroyla sahaya çıkacağı yönünde duyumlar aldıklarını açıkladı. Akyüz, spor kamuoyu ve basından düşme hattına ilgi gösterilmesini istedi. Gençlerbirliği, son 3 haftada Büyükşehir Belediye, Fenerbahçe ve Sivasspor ile hayati önem taşıyan maçlara çıkacak.

MANİSASPOR
Sahasında üst üste oynayacağı Konyaspor ve Kasımpaşa maçlarını kazanarak, ligde kalma şansını yakalamak isteyen Manisaspor’da sakatlıklar ve cezalar teknik heyetin keyfini iyice kaçırdı. Şener’den sonra Koray’ın da sezonu kapatması, bu arada Selçuk’un da cezalı duruma düşmesinin ardından grip olan Burak ve arka adalesi çeken Metin, dünkü antrenmana çıkamadı. Teknik direktör Levent Eriş, “Tüm sıkıntılara rağmen var gücümüzle savaşacağız” açıklamasında bulundu.