PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa Kamera


ozkangk
05-22-2019, 15:19
Evlerimizin, işyerlerimizin, fabrikalarımızın vb. korunmasını istediğimiz yerlere adeta bir göz görevinde kullanarak ve kayıt ettirerek Güvencem Bursa kamera sistemleri ile güvenlik sağlayabilirsiniz. Güvenlik kameraları hırsız olaylarında en caydırıcı etken olarak bilinir. Bursa kamera sistemleri çekim alanlarındaki görüntüleri cihaz ve monitörlere iletmekle yükümlüdür. Artık kameralar vazgeçilmez bir hal aldılar günlük hayatımızda neredeyse her yerde kullanılıyorlar. Artık hayatımızın bir parçası halindedir.
Bursa kamera sistemlerini belirlerken ihtiyaca göre en uygun sistem belirlenmektedir. Sizin ihtiyacınız burada çok önemlidir. Kamera seçimi, kayıt sistemleri seçimi, izleme noktası sistem seçimi gibi aşamalar kurulumda önemlidir. Analog kameralar günümüzde en sık gördüğümüz kamera çeşitleridir. Eski teknolojiyi kullanarak kayıt eder. Montajının kolay olunması, maliyetinin düşük olması gibi etkenler daha çok kullanılmaya itmiştir. Öyle çok belirgi iyi çözünürlükte görüntüler elde edemezler. Aldığı görüntüleri DVR cihazlara aktarır. DVR cihaz olmadan görüntü alımı, görüntü kaydı elde edemezsiniz. Ancak IP kamera sistemleri doğrudan ağa bağlıdır. Alınan görüntüler direk olarak video olarak dijital ortama kayıt edilir yani herhangi bir DVR cihaza bağlılık ortadan kalmış olur. Kullanışı daha kolay ve daha geniştir. Kameralar kendi içinde ayrılmıştır. En eski türde ve pek rastlamadığımız kutu kameralar, en sık kullanılan ve gece görüşleri sağlayabilen bullet kameralar, estetik görüntüsü ile daha az fark edilen ve kolay zarar görmelere karşı dayanıklı olan dome kameralar ve aşağı, yukarı, yakınlaştırma, uzaklaştırma gibi gelişmiş işlemleri kullanabildiğimiz PTZ kameralar olarak çeşitleri vardır. Güvencem Bursa kamera sistemlerini arayarak çeşitler hakkında daha detaylı bilgileri elde edebilirsiniz. Bursa kamera kapalı devre sistem (CCTV) olarak farklı farklı mekânlarınızı istediğiniz noktadan veya noktalardan sürekli 7/24 kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Bursa kamera sistemleri ile şirketinizi, ofisinizi izleyerek oluşan olumsuzluklara çözüm bulabilir ve daha iyi üretim, hizmet sağlamış olursunuz. Bu sayede personel verimliliğiniz artmış olur.
Daha fazla çeşitlerimizi öğrenmek için ve sizlerde kapalı devre kamera sistemleri kurdurmak istiyorsanız bizim ile iletişime (https://www.guvencem.com/bursa-kamera-kayit.html) geçebilirsiniz.

kamilulu1980
06-29-2019, 15:15
mesajım bulunsun