PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paykasa - Güvenli Ucuz Kart Satın Al


gurkanky
05-13-2019, 04:53
Paykasa Kart Satın Al – Ucuz Paykasa


Paykasa Kart Satın Al – Ucuz Paykasa, 2013 yılında hizmete başlayan ve tüm dünyaya adını duyuran ön ödemeli kripto para sistemi olan paykasa güvenli bir ödeme sistemidir. Kripto para gelişiminde de ilk adımı atan paykasa kendini bu yönde ciddi anlamda geliştirmiştir. Bununla beraber Bitcoin gibi sistemler de kripto para dünyasına giriş sağlamıştır. İnternetten alışveriş yapan kişiler için en güvenli ödeme sistemi olan bu hizmet ile gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Türkiye’ de bulunan tüm müşterilerimiz paykasa satın alma ve paykasa bozum (https://paykasa06.com/kurumsal-Paykasa/) işlemlerinden uygun fiyatlarda yararlanabilirler.

GÜVENLİ ALIŞVERİŞ İÇİN PAYKASA
Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte internetten alışveriş yapmak oldukça popüler hale geldi. Kredi kartı veya Banka kartı bilgilerini paylaşmak istemeyen insanlar internetten alışveriş yapmak istemezler. Bu durumu ortadan kaldıran paykasa ile güvenli bir şekilde kart bilgilerinizi vermeden alışveriş yapabilirsiniz.

PAYKASA KART NEDİR ?

Paykasa kart internet üzerinden verilen tüm siparişler için kullanılan güvenli bir ödeme sistemidir. Ön ödemeli olarak kullanılan bu kart ile kredi kartı bilgilerinizi vermeden güvenli bir şekilde istediğiniz siteden ürün veya ürünler satın alabilirsiniz.

PAYKASA KART ÖZELLİKLERİ

İnternetten sık sık sipariş veren kişiler için güvenli bir ödeme sistemi paykasa büyük bir kurtarıcı olmayı başarmıştır. Ön ödemeli ve güvenli yöntem olan bu kart sadece sizin bildiğiniz 16 haneli pin kodu ile güvenli bir şekilde ödeme yapmanıza yardımcı olacaktır.

NERELERDE KULLANILIR

E-Ticaret, oyun siteleri ve her türlü alışveriş sitesinde hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. En ucuz ve en uygun fiyatlarda bulunan paykasa kart al günlük kur üzerinden değerlendirerek ve buna göre satın alınmalıdır. Daha ucuz paykasa (https://paykasa06.com/fiyatlar/) fiyatları için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.

Büyük Kolaylık Sağlayan Paykasa Kartlar

Günümüzde internet aracılığı ile alışverişin oldukça popüler olduğunu biliyoruz. Neredeyse tüm ihtiyaçlarımızı internetten karşılıyoruz. Paykasa kart ile kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan hızlı ve kolay bir şekilde alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Paykasa ön ödemeli kart ile tüm alışverişlerinizi karşılayabilirsiniz.

Paykasa Kartın Amacı Nedir?

Paykasa kart internet ortamında güvenli bir şekilde alışveriş yapma aracıdır. 16 haneli güvenli pin koduna sahip olan bu kart ile alışverişlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu kart ile
10, 15, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 100, 250, 500 ya da 1000 Euro’ya kadar ön ödeme yapabilirsiniz. Paykasa kart son derece uygun ve güvenli bir ödeme yöntemidir.

PAYKASA KART İLE DİKKAT ETMENİZ GEREKENLER

Alışveriş yaptığınız web sitesinin güvenilir bağlantı kullanması
Alışveriş yaptığınız web sitesinin iletişim numaralarının olması
Alışveriş yaptığınız sitenin adres bilgilerinin bulunması
Bu maddelere dikkat ediniz.

PAYKASA KART HİZMETİ

Paykasa kart ile ilgili tüm soru ve sorunlarınızı 7/24 Canlı Destek hattımıza bağlanarak iletebilirsiniz. Müşteri memnuniyetine her daim önem veren müşteri temsilcilerimiz size her konu hakkında yardımcı olacaktır. Kart satın alma işlemlerinizi paykasa (https://paykasa06.com//) sitemiz üzerinden güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz