PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Wessi Erkek Gömlek Çeşitleri


kadircetin4921
02-26-2019, 03:11
Alıcıların erkek gömlek (https://www.wessi.com/erkek-gomlek) arayışlarında ilk sırayı kısa kollu gömlekler alıyor. Yaz ve bahar ayları için uygun olan bu modeller sportif ve rahat görünümleri ile de dikkat çekiyor. Dileyenler için kare motiflerden ekose modelleri mevcuttur. Düz ve sade tasarımlardan hoşlananlar için tek renk seçimi de sunuluyor. Bu renkler arasında en popüler olanları mavidir. Mavinin tonları ise açık, koyu ve lacivert olarak üçe ayrılıyor.

Özel polyester kumaşı sayesinde en sıcak günlerde bile terletmez. Kısa ya da uzun soluklu yolculuklarda da bu gömlekler tercih edilebilir. Beden tablosunda small ölçülerinden başlayıp x-large'a kadar uzanan geniş bir yelpaze de bulunuyor.

Yeni Nesil Oduncu Gömlekleri

Oduncu gömlek modelleri (https://www.wessi.com/erkek-gomlek) uzun yıllar klasik bir tercih olarak erkeklerin gündeminde yer alıyor. Önceleri tek tip ve klasik renklerde üretilen bu ürünlerde artık çok daha farklı tasarım seçenekleri mevcuttur.

Mürdüm, lila ve mor gibi değişik renkler fiyat farkı ödenmeksizin satın alınabilir. Dört mevsime uygun çeşitli alternatifler de kataloglarda yeni sahiplerini bekliyor. Örneğin soğuk havalara karşı ekstra koruma sağlayan yünlü gömlekler bu senenin en moda ürünleri arasında ilk sıradadır.

Oduncu gömlekleri hem kumaş hem de kot pantolonlarla rahatlıkla kombin yapılabilir. Kolay kolay kırışmaması ve son derece pratik bir şekilde yıkanması da en büyük avantajlarından biridir. Dileyenler bu gömlekleri online platformlarda inceleyip anında sipariş verebilir.