PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2019 Gömlek Elbise Modası


kadircetin4921
02-25-2019, 13:56
Elbiseler kullanım bakımından en rahat giyim ürünleri arasında yer alıyor. Özellikle salaş ve şık olan modeller hanımların vazgeçilmez tercihleri arasındadır. Bu sezon oldukça çok tercih edilen gömlek elbise tasarımları ise hanımların elbise dolaplarında çoktan yerini aldı. Gömlek elbise modelleri hem günlük giyilebildiği gibi, şık bir ayakkabı ile gece davetinde de oldukça kurtarıcı olan tasarımlar arasında yer alıyor. Her sezon kullanılabilir olan gömlek elbise çeşitleri farklı tasarım ve modelleri ile 2019 yılında da vazgeçilmeyen giyim ürünleri arasında yer almaktadır.

Gömlek Elbise Modelleri Nelerdir?
Gömlek elbise (https://www.modaeva.com.tr/kadin-elbise-modelleri) modelleri 2019 yılında hem yaz hem de kış sezonu olmak üzere sıkça kullanılan ürünlerdendir. Bu sezon fitilli kadife gömlek elbise tasarımları ile hanımlar kadife şıklığı ile fark yaratacaklar. Seksenlerin modası olan plise dikimlerini yine bu sezonda da gömlek elbiselerde sıkça görmek mümkün oluyor. Gömlek modellerinde yırtmaç detayını seven hanımlar içinde yan yırtmaçlı elbiseler de unutulmayan modeller arasında bulunuyor. Daha klasik giyinmeyi ve eskiye dönük retro rüzgarları estirmeyi seven hanımlar için de etnik desen asimetrik gömlek elbise modelleri bu sezon sıkça tercih edilecek modeller arasında yer alıyor.

Gömlek Elbise Renkleri Ve Fiyatları
Gömlek elbiselerde bu sezon her renk model ve desene rastlamak mümkün oluyor. Özellikle çiçek desenlerinin bu sezonda sıkça kullanılması dikkat çekiyor. Leopar renkleri de gömlek elbise modellerinde olukça iddialı bir görünüm oluşturuyor. Ekose desenler, koyu maviler ve kırmızının tonları da bu sezon en çok ilgi görecek modeller arasında yer alıyor. Eğer sizde şıklığını size özel gömlek elbise modelleri ile tamamlamak istiyorsanız https://www.modaeva.com.tr/kadin-elbise-modelleri adresine mutlaka bir göz atın.