PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bakırköy Diş Doktoru | (0212)-283 59 47 | Acil Diş Bakırköy | 24 Saat Açık Dişçi


osman75
02-25-2019, 13:25
https://i.hizliresim.com/P1N5DQ.jpg

İşine aşkla bağlı iki diş hekiminin başarı yolunda durmaksızın koşuşturmasının kısa hikayesidir. bakırköy dişçi (https://www.youtube.com/watch?v=KiK8TphWPts) vizyonu her ne kadar farklı kişilikleri temsil etse de; birlikte maraton koşmanın imkansız olmadığını ispatlamıştır meslektaşlarına.

1- Bakırköy acil diş
2- Bakırköy dişçi ve ağız sağlığı hizmetleri (Gece - Gündüz 7/24)
3- Bakırköy nöbetçi dişçi telefon numarası (0212) 283-59-47
4- Bakırköy 24 saat açık diş doktoru sarp ağız hijyeni kurumsalı
5- Tatilde ve bayramda açık olmanın avantajı
6- Bakırköy cumartesi pazar açık diş tedavi klinik hastanesi

Geceler gündüzlere karışınca, sayılar memnuniyetlere mağlup olmuştu. Her gün kaç hasta baktın sorusu yerine acaba her hastamızı memnun ettik mi sorusu bugünü anlatan temel felsefeydi. Yıllar yılları kovaladı ve bizimle çalışmaya var mısın sorusu sorulmadan Sizinle bu maratonda bize de yer varmı diyen, mesleğine aşık diğer hekimlerle ekip büyüdü hızlıca hemide..

https://www.youtube.com/watch?v=KiK8TphWPts

Bakırköy dişçi nezdinde bu yolculuğa çıkarken ne kadar yol alırız sorusu yerine ne kadar memnun ederiz gibi sorusu sorulmuştu. Nasıl daha fazla memnun ederiz sorusu her zaman kafaları meşgul etmeye devam edecek. Yolculuk Bakırköyde de bitecek gibi görünmüyor. Zira daha fazla memnun edilmeyi hak eden onca insan bu anlayışa muhtaç iken.

Ağız ve Diş Sağlığı alanında modern yöntem ve cihazların önemi asla küçümsenemez. Ama bunları kullanan hekimlerin üstün mesleki ve insani değerlere sahip olması vazgeçilmezlerdendir. O yüzden diyoruz ki teknoloji sadece bir araçtır. Ne kadar modern olursa olsun onu kullanan insanın hangi amaca hizmet ettiği temel dinamiktir.

İnsana hizmetin Hakk’a hizmet olduğu bilincinden uzak kalmak en büyük korkumuzdur. 23 yılı aşkın süredir dokunduğumuz yüzbinlerce insanın da duasıdır bizimle büyüyen.