PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otantik Kıl Çadır


godo34
02-21-2019, 14:19
Kıl çadır

İlmek ilmek örülen ipliklerin dokunmasıyla elde edilen kıl çadır ürünleri, farklı üretim özelliğine sahip bir şekilde üretilebilmektedir. Kanat olarak tabir edilen kıldan örülme parçaların bir araya gelmesiyle üretilmiş olan kıl çadırları, hem kültürel bir ürün olarak hem de geleneksel bir özelliğe sahip olarak üretilmektedir. Bundan dolayı kafe ve benzeri işletmelerde sıklıkla tercih edilmektedir.

Geçmişten günümüze izler taşıyan bir ürün olarak ön plana çıkan kıl çadır, hem kullanışlı hem de son derece şık bir özelliğe sahip olan ürünlerdir. Yöresel bir tasarım özelliğine sahip olan kıl çadır ürünleri, keçi kılından üretilmektedir. Geleneksel bir şekilde üretilebilen kıl çadırlarının çok geniş bir
konseptte üretilebildiği de bilinmektedir.

Ülkemizin pek çok farklı bölgesinden toplanmış olan keçi kıllarının ipliğe dönüştürülmesiyle üretilen kıl çadır, son derece gösterişli yaşam alanlarının oluşmasında etkili olmaktadır. Soğuk havayı geçirmediği gibi sıcak havalarda da serin tutmasıyla tanınan kıl çadırları, Anadolu’da çok farklı bölgelerde kullanılmaktadır. Son zamanlarda turizm alanında da karşımıza sıklıkla çıkan kıl çadır ürünlerinin oldukça yoğun bir şekilde talep gördüğü de bilinmektedir.

www.otantikkilcadir.com