PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkesi güldüren o yanıt!


MetinCeylan
04-23-2008, 17:20
http://www2.internethaber.com/images/news/61178.jpg
Herkesi güldüren o yanıt!
23 Nisan 2008 Çarşamba 17:01
Başbakan Erdoğan koltuğunu bugün Baha'ya terk etti. Baha da erken seçim konusunda söyledikleriyle kırdı geçirdi. İşte o anlar...


İNTERNETHABER /
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan koltuğunu bir çocuğa devretti. Başbakan koltuğuna oturan Baha Ocak sorulara verdiği cevaplarla kırdı geçirdi.
BEN MİLLİ TAKIMLIYIM
Başbakan koltuğunu devraldıktan sonra genç başbakana ilk soru haftasonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında ne düşündüğü oldu. Koyu Fenerbahçeli Erdoğan'ın aksine Baha milli takımlı çıktı. "Ben milli takımlıyım. Diğer takımların hepsini tutuyorum, hepsine de başarılar diliyorum" dedi.
PİRİNÇ DOLU GEMİLERE GÖZDAĞI
Pirinç kriziyle ilgili verdiği yanıt Erdoğan'ın yanıtlarını aratmadı. O da aynı Kasımpaşalılar gibi konuştu, açık denizlerde bekleyen pirinç dolu gemilere "Halkımız hiç merak etmesin, o denizlerdeki gemileri kıyıya çekip hepsini boşaltacağım" diyerek gözdağı verdi.

MUHALEFETLE SORUNUMUZ YOK
Minik başbakana muhalefetle olan gerginliği de soruldu. Başbakan Baha'nın yanıtı pek politikti. "Biz partiler olarak birbirimize bağlıyız. Hep birlikte kardeşlik içinde yaşamalıyız. Bir sorun olduğuna inanmıyorum" dedi.
Türkiye'nin gelecekteki başbakanı olacağının da altını çizdi. Ne olmayı düşünüyorsunuz sorusuna "oturduğum koltuktan beli değil mi?" diye yanıt verdi.
AYIP OLUYOR AMA
O sırada bazı gazeteciler küçük başbakanın adını öğrenmek istediler. Başbakan çok kızdı. "Adım Baha Ocak, belirtmek isterim... Aklınızda tutun ayıp oluyor ama" diyerek tepkisini gösterdi. Erdoğan da "nasıl Başbakan'ın adını bilmezsiniz" diyerek Baha'yı destekledi....
ERKENDEN OLSUN BİTSİN DİYORUM BEN
Sırada çok zor bir soru vardı. "Erken seçim var mı sayın başbakanım" diye soruyorlardı gazeteciler. Genç başbakan önce duymazan geldi. Soruyu bir kez de Erdoğan yineleyince cevap vermek zorunda kaldı. "İsterseniz makamın gerçek sahibine sorunuz... Bence erken seçimle devlet büyüklerimizin seçilmesi çok büyük bir atılım olacaktır. Bizi heyecanlandırmayacaklardır. Erkenen olup bitsin ben diyorum." Bu cevaptan sonra Baha uzun süre alkışlandı...

Baha sonra Erdoğan'a dönüp "size bir hediye vereceğim. Bunu ofisinizde besleyip, büyütürsünüz" deyince herkes bir an heyecanlandı. Az önceki performansına bakılırsa Baha'dan muzip bir hediye de gelebilirdi. Neyse ki Baha Erdoğan'a bir çiçek hediye etti.

İŞTE HERKESİ GÜLDÜREN YANIT

http://www.youtube.com/watch?v=T82GGrM28jM

ALONE53
04-23-2008, 21:16
uşakk süper yaaaa

geist-madchen
04-23-2008, 22:00
valla ne güzel başımıza gelse böyle gençler süper cevaplar vermiş haa