PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Amerika’da Satılık Evler ve Dış Mekân Eğlencesi


Jasmin
02-14-2019, 23:47
Amerika'da Satılık Evler (https://amerikadaevler.com/amerikada-satilik-evler-ev-almak-kiraya-vermek/) konusunda yeni eğilim nedir? Özellikle eviniz gerektiğinde büyük partileri de organize edeceğiniz bir mekâna dönüşmeli ve minimalist çizgiler ile sizin yaşam alanınız olmalı.


Bugünün evleri, yaşam alanlarını ve eğlence alanlarını genişletmek için giderek daha fazla dış mekânlara bakıyor. Amerika’da Satılık Evler konusunda yeni neslin istekleri bahçeniz gerektiğinde bir yemek odasına dönüşmeli, toplantılar için kullanılabilmeli gerektiğinde ekilebilir olmalı. İstekler oldukça fazla ancak olabiliyor. Uzman mühendis ve mimarlar bir araya geldiğinde mucizeler olabiliyor


https://amerikadaevler.com/wp-content/uploads/2018/10/AmerikadaEvlerLogo2-1.png


Elbette büyük bahçeli evler hayatı daha yaşanabilir kılıyor. Akşam yemeği partileri veya bahçe masasında güzel ve sıcak bir akşam yemeği limon ağaçları arasında nasıl olurdu. Amerika'da Satılık Evler (https://amerikadaevler.com/amerikada-satilik-evler-ev-almak-kiraya-vermek/) için en çok sorulan sorulardan biride garaj çünkü garaj ayrıca farklı amaçlar içinde kullanılabiliniyor.


Dış mekânlar için odun ateşinde pizzaya ne dersiniz? Amerikanlılar için son trend bu bahçede barbekü yeterli değil artık, odun ateşinde pizza için dış mekân mutfak yeni trendlerdendir.


Büyük bahçeli Amerikan Satılık Evler için bütçeniz yeterli değilse yapmanız gereken verandanıza bir ızgara yerleştirmek olabilir.


Evinizde misafir ağırlamayı seviyorsanız yapmanız gereken müzik olayını atlamayın. Satın alacağınız evin alt yapısında sistem varsa ekstra masraf yapmanıza da gerek kalmayacaktır.


Şömine mi dediniz? Evet, şüphesiz Amerikan tarzı bir ev düşündüğümüzde büyük bir şömine ve Noel Baba ilk aklımıza gelen şeylerden biridir.

Matraksohbet
01-01-2020, 14:06
Sohbet severler artik sohbet odalarında toplanmaktadir. Sizlerde eğerki bir sohbet etmek istiyorsanız ve bu sohbeti odalarda yapmak istiyorsanız bir birinden farkli bir çok kanallarımız ve odalarımız (http://www.Matraksohbet.Net)bulunmaktadir. Bu odalarda istemiş olduğunuz kişiler ile birlikte kanal genelinde sohbet ede biliyorsunuz hemde ücretsiz bir şekilde. sadece chat odalarına girmek için sayfamızın adresini yazıp bağlanmak sonrasında kendinizi MatrakSohbet.Net'in yeni ve farklı dünyasında bulacaksınız
(http://www.Kaprissohbet.Com)

tekdez
03-03-2020, 16:50
Gereksiz

oguzhan4806
05-11-2020, 01:07
Çok iyi