PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Paykasa Bayi » Astropay » Paykwik Ucuz Fiyatlarla Satın Al


enesk001
02-14-2019, 20:43
Paykasa Kart Kullanmanın Avantajları
Paykasa Kart avantajları saymakla bitmez. Mesela kredi kartı ile online alışverişte internet korsanları tarafından dolandırılabiliyorduk. Fakat Paykasa Kart sayesinde bu artık tamamen geride kaldı. Basit kullanımı ile karmaşık sms güvenlik sistemine falan ihtiyaç duymadan, hiçbir şekilde kişisel bilgi paylaşımı yapmanızın gerekmediği, oldukça güvenli bir ödeme sisteminin getirdiği tüm avantajlar paykasa ile hayatimiz girdi.
Kendi nakit gereksiniminiz kadar önceden limitlendirebileceğiniz bu harika sanal kart, güvensiz bir ortamda ödeme yapmanız halinde, kredi kartında ki gibi daha büyük faciaları yaşamanızın önüne geçiyor. 16 haneli güvenli bir şekilde SSL bağlantı üzerinden transfer edildiği için, kart numaranızın, başkası tarafından ele geçirilme imkânını ortadan kaldırıyor.
Bir başka avantajı ise, kart bakiyenizin, sürekli olarak avro para birimi üzerinden değerini koruyor olması. Yani kartınızdaki bakiye, yıllar sonra dahi, değerini kaybetmemiş bir şekilde size ait olan nakit paranız. 10 euro,20 euro,50 euro,100 euro,250 euro,500 euro,1000 Euro şeklinde resmi bayiler tarafından satışı yapılan bu kartı ayni zamanda www.astropaykasa.org sitesinden de alabilirsiniz. Sanmar Bilişim altyapısına sahip sistem, oldukça güvenli bir paykasa satın alma ya da bozdurma deneyimi kazandıracak kadar yüksek kapasiteye sahip. Tüm diğer paykasa bayilerinin aksine oldukça cömert ve dürüst politikası ile adeta müşterilerinin gönlünde taht kurmuşlar. Her ay bedava 500 avro kampanyası düzenliyorlar. Facebook sayfalarını beğenip, 5 arkadaşınızı etiketlediğiniz takdirde, çekilişe katılma hakki kazanmış oluyorsunuz. Kim bilir belki de 500 Euro değerindeki paykasa kart size nasip olur.

Not alıntıdır.
İlgili paykasa kampanya ve kaynak sayfası : https://astropaykasa.org/paykasa-kampanyalar/