PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Zarafetin Gözdesi Kadın Pantolon


mobitek00
02-14-2019, 07:30
Kadın pantolon denince akla pek çok model gelir. Pantolon, çok avantajlı bir giyim ürünüdür. Her türlü kıyafet ile kombine yapılabilir. Çeşit olarak çok fazla türe sahiptir.

Kadın Pantolon Modelleri
Model olarak yüzlerce kadın pantolon (https://www.cloche.com.tr/kadin-pantolon-modelleri) modeli vardır. Ancak çeşit olarak; kot pantolon, keten pantolon, kumaş pantolon, şalvar pantolon şeklinde sıralanabilir. Fiziki çeşitlilik bakımından ise; dar paça kot pantolon, bol paça kot pantolon, yüksel bel pantolon, düşük bel pantolon şeklinde sıralanabilir. Dar paça kot pantolonlar da inci, taş ve dantel süslemeleri bulunur ve genç bayanlar tarafından oldukça sık tercih edilir. Kumaş pantolonlar genellikle ana renklere sahip olup, düz modellerde olurlar. Keten pantolonlar da düz modele sahiptirler ve her renk keten pantolon bulmak mümkündür.

Kadın Pantolon Tercihleri
Pek çok kadın pantolon modeli olduğundan her bayanın kendine özgü bir pantolon zevki vardır. Genç bayanlar tarafından daha çok süslü dar paça kot pantolon tercih edilirken, orta yaş grubu bayanlar tarafından keten ve kumaş pantolon daha çok tercih edilir. Resmi kurumlarda çalışan bayanlar tarafından ise kumaş pantolonlar tercih edilir. Sizlerde zevkinize uygun her model pantolonu bulmak istiyorsanız https://www.cloche.com.tr/kadin-pantolon-modelleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.