PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Tara Kitap


bennapıyorum
02-13-2019, 18:30
Tara Kitap (www.tarakitap.com)

Hayat bir serüvendir lafı çok söylenir. Hem de öyle bir serüven ki, hiçbir şeyin sonu olmayan, sınırları çizilmemiş ve son ana kadar durmak bilmeyen. Öğrenmenin, eğlenmenin, çalışmanın, kişisel gelişimin, üzüntünün, mutluluğun sonu olmayan bir serüven. Günümüz dünyasında teknoloji her ne kadar gelişip her bir yanımızı sarmış olsa da hala bu serüvenin içinde okumak kadar faydalı ve huzurlu bir alan olduğunun söylenmesi pek yaygın değil. Tarakitap olarak inanıyoruz ki, kaliteli bir kitap okumanın hazzını yaşamış bilinçli bir birey için bunun yeri her zaman apayrıdır.
Bu bağlamda, hayat yolculuğunuzda sizlere iyi bir arkadaş olmak amacıyla yayınevimizi açtık ve www.tarakitap.com internet adresimizi oluşturduk. Yayın yaptığımız konuları da bu amaç doğrultusunda özelleştirdik. Bilgi dağarcığınıza, karakterinize, iş hayatınıza… yani hayatlarınıza en pozitif katkıları sağlayacak kitaplar yayınlamak en önemli hedefimiz. Artık milyonlarca kitabın durmaksızın basılıp yayıldığı dünyada, insan hangi kitabı okuyacağını şaşırıyor. Gerçekten bu öyle bir boyuta geldi ki, güncel kitaplar için aramadığımız şeyi bulup anlamak oldukça zor. Bizler bu sorunun bilincinde olarak: Butik bir anlayışla kimi zaman içinizi ısıtacak, kimi zaman da aklınızı aydınlatacak özgünce üretilmiş kitapların basıp yayınlıyoruz.
Yazmanın ve okumanın bir hayatın her zaman bir parçası olduğunu düşünen, bireylere ve toplumlara pozitif katkılarda bulunmayı amaçlayan yayınevimizde: İnsan ilişkileri, kişisel gelişim, ebeveynlik, motivasyon ve iş-yönetim şeklinde ana dallara ayırdığımız konularda kitaplar bulabilirsiniz. Bu konular altında yazan, Türkiye’de çalıştığımız seçkin yazarlarımızı ve kitaplarını web sitemizden inceleyebilirsiniz.
Türkçe olarak yeni ve özgün yazarları okurlarla buluşturma misyonumuza ek olarak, daha önce Türkçe’ye çevirilmemiş değerli eserleri de dilimize kazandırıyoruz.
Giderek samimiyetin kaybedildiği, teknolojinin her bir tarafı kapladığı; belki iş hayatında, belki günlük rutinlerinde, belki de insan ilişkilerinde boğulmuş ve kapana kısılmış hisseden bireylere sesleniyoruz: Yalnız değilsiniz!
Hayat her zaman inişler ve çıkışlar içinde olacaktır. Bu kaçınılmazdır fakat hedeflerimizi her zaman yüksekte tutabiliriz. Sizlerin de her zaman daha olumlu olanı hedeflemenizi dileyerek bir kere daha tüm samimiyetimizle kucaklıyor, okumayı hiçbir zaman bırakmamanızı diliyor ve tüm kitaplarımıza ulaşabileceğiniz web sitemizi (www.tarakitap.com) ziyarete bekliyoruz.