PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Varnost® Güvenlik Sistemleri


bennapıyorum
02-13-2019, 18:29
Varnost® Güvenlik Sistemleri (www.varnost.com.tr)

Varnost markası olarak 10 yıllık tecrübemiz ile güvenlik ve kontrol sistemi taleplerinizi yüksek kalitede edinmenizi sağlıyoruz. Bunu, yüksek kalitedeki ürünlerimiz ve donanımımız ile müşteri memnuniyetini ilke edinen idealist servisimizi birleştirerek yapıyoruz.
Dünya çapındaki en gelişmiş teknolojinin ulaşılabilir olması ve kusursuz hizmet ile müşterinin tam memnuniyetini amaçlayan vizyonumuz ile teknik altyapınızı, bireysel ve kurumsal güvenliğinizi ve ticari gücünüzü geliştirmek için çalışıyoruz. Kuruluşumuzdan beri geçen 10 yıllık periyotta Türkiye’nin her bir köşesine kontrol ve güvenlik sistemleri entegre etmiş ve teknolojinin gücünü yansıtmış şirketimiz güvenilirliğini mükemmelliyetçi iş etiğinden ve tam müşteri memnuniyeti sağlamış 100’ün üstündeki referansından almaktadır. Referanslarımız ve çalıştığımız firmaların sayısı sürekli artarken hizmetimizi tüm ülkede sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Hizmetlerimiz:
- Geçiş Kontrol Sistemleri (Kart, Parmak İzi, Yüz Tanıma)
- Personel Devam Kontrol Sistemleri (PDKS)
- Turnike Sistemleri (Tripod, Optik, Tam Boy, Swing Gate)
- Kamera Sistemleri (CCTV)
- Güvenlik Görevlisi (Devriye) Tur Kontrol Sistemleri
- Güvenlik Tipi Arama Dedektörleri (X-Ray, Kapı, El)
- Araç Takip Sistemleri (GPS)
- Şehir İzleme Sistemleri (Mobese)
- Görüntülü Kapı Telefonları (Video Intercom)
- Yangın Algılama ve İkaz Sistemleri

En güncel teknolojiyi durmaksızın takip eden şirketimiz bireysel ve toplumsal güvenliği sağlamak için teknik altyapıyı güçlü bir işçilikle sağlayarak ihtiyaca uygun çözümleri sağlıyor. Tüm teknolojik yenilikler konusunda uzman ekibimiz ile sistemli işleyen, son teknoloji ile oluşturulmuş güvenli yaşam alanlarının tesis edilmesi için tutku ile çalışıyoruz.
Türkiye’nin 7 bölgesinde faaliyet gösteren şirketimiz ile çalışmak ve son teknolojideki ürünlerin ayrıcalıklı bir servis ile birleşiminden yararlanmak için web sitemiz www.varnost.com.tr’yi ziyaret edebilir, bize ulaşıp taleplerinizi bildirebilirsiniz.
Varnost olarak herkesin profesyonel bir titizlikte sağlanan kusursuz hizmeti hak ettiğini düşünüyoruz. Teknik konularda olan derin ve titiz anlayışımız, teknolojinin en son gelişmelerini takip eden güçlü ekibimiz ve küresel çapta son teknoloji ürünlerimizle size bu hizmeti sağlamaya hazırız.
Aşağıda listelediğimiz hizmet alanlarımızdan ihtiyacınız olanı sağlamaktan memnuniyet duyarız. Herhangi bir konuda bilgi veya hizmet talebi için web sitemizin iletişim sayfasından (https://www.varnost.com.tr/iletisim/) ulaşabilirsiniz.
Varnost ® Access Kontrol Sistemleri Elektronik San. ve Tic. Ltd. Şti.