PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'un tüm ileçelerinde ikinci el eşya satın


rree64
02-13-2019, 17:39
İstanbul İkinci El Eşya 1983 yılından beri ikinci el eşyaları değerinden alarak satmaktadır. İstanbul’un hem Anadolu yakasında hem de Avrupa yakasında faaliyetlerini sürdürmektedir. Satmak istediğiniz ürünün fotoğraflarını whatsapp üzerinden göndererek teklif alabilmeniz mümkündür. Piyasaya en uygun fiyatları veren bu şirket, verilen teklifi kabul etmeniz dahilinde araç göndererek eşyanızı evinizden teslim alarak ödemenizi yapmaktadır. Diğer ikinci el eşya alan şirketler, eşyalarınızı sizin getirmenizi teklif ederken, İstanbul İkinci El Eşya sizin menfaatlerinizi düşünerek hareket etmektedir.

Kullanmadığınız veya değiştirmeyi düşündüğünüz eşyaları satmanız haricinde, eğer ikinci el eşya almayı düşünüyorsanız; en uygun fiyatlı ikinci el eşyaları bu şirkette bulabilirsiniz. Özellikle öğrenciler veya yeni işe girmiş kişiler düşünülerek satılan uygun fiyatlı eşyalar, bütçeyi zorlamayan ve yüksek özellikli eşyalardır. Şirketin bulunduğu yere gelerek ürünleri kendiniz seçebilir ve ödemesini yaptıktan sonra evinize teslim edilmesini talep edebilirsiniz.

İkinci el eşya alım satımı dışında antika ürünlerin de alım satımını yapan bu şirket, tüm antikaları değerinden almaktadır. Site üzerinden alacağınız whatsapp numarasına ürünün fotoğrafını göndererek fiyat alabilir ve satışını yapabilirsiniz.

https://www.ikincielesya-istanbul.com/