PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkçe ilahileri dinle


rree64
02-13-2019, 17:34
Her insanın şarkı dinleme zevkleri farklı olduğundan istediği şarkıları bir arada bulmak istemektedir. Bu şarkı türlerinden biri olan ve çoğu insan tarafından beğenilerek dinlenilen tüm ilahileri sitemizde bulabilirsiniz. Bu sayede aradığınız sanatçı ve ilahilere kolaylıkla erişerek kaliteli ve güzel bir zaman geçirebilirsiniz. En yeni ve güncel ilahileri dinlemenin yanı sıra sitemizde sunulan indirme hizmeti ile cep telefonu ya da diğer mobil cihazlarınıza indirerek ulaşılması kolay bir hale getirebilirsiniz.

Sitemizde yer alan binlerce ilahileri daha sonra dinlemek amacıyla kaydedebilir veya ilahiler hakkında diğer kullanıcıları bilgilendirecek yorumlar yapabilirsiniz. Bu sayede sitemizi ilk defa ziyaret eden kullanıcılar ilahiler hakkında ön bilgiye sahip olabilirler. Siz de keyifle ilahiler dinlemek istiyorsanız, sitemizi kullanabilir ayrıca yakınlarınıza da önerebilirsiniz. Yalnızca yakın tarihli olan ilahilere değil, binlerce ilahi arşivi bulunan sitemizden eski ilahilere de kolaylıkla erişebilirsiniz.

Diğer sitelerde bulunmayan indirme hizmeti sayesinde internetin bulunduğu bir yerde beğendiğiniz tüm ilahileri indirebilir, ihtiyacınız olan tüm vakitlerde internete ihtiyaç duymadan dinleyebilirsiniz. Sitemizde yer alan kaydolma bölümü ile sitemize üye olarak indirme, yorum yapma ve ilahileri kaydetme gibi özelliklerden yararlanabilirsiniz.

http://ilahileri.net/