PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'da evden eve nakliyat


rree64
02-09-2019, 05:34
Hepimizin çok değer verdiği eşyalarımızın zarar görmeden taşınabilmesi için alanında uzman nakliye firması bulmak çok büyük bir öneme sahiptir. Yıllardır bu işi tamamen profesyonel olarak yapan firmamız, eşyalarınıza en az sizin kadar değer vererek tüm nakliye işlemlerinizi gerçekleştirmektedir. Bursa evden eve nakliyat işlerinizi tamamen eğitim uzman kadrodan oluşan ekibimize bırakarak taşınma işlemlerinizin en ekonomik şekilde sorunsuz olarak halledilmesini sağlayabilirsiniz. Ofis gezmekten yorulduysanız ve şartları size uygun olarak bir firma bulamadıysanız sitemizde yer alan iletişim numarasından bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Hem şehir içi hem de şehirler arası hizmet vermekteyiz. Firmamız bünyesine bulunan son teknoloji araçlar ile eşyalarınızı sorunsuz olarak yüklüyor ve yeni adresinize sapasağlam olarak ulaştırıyoruz.
Giriş kat harici tüm taşıma işlemlerimiz asansör ile yapılmakta olup, bu sayede eşyalarınızın taşıma sırasında hasar görmesini önlüyoruz. Evinizde ya da ofisinizde bulunan eşyaların ağırlığı ne olursa olsun bu sayede kolaylıkla taşınabilmektedir. Bursa evden eve nakliyat işlemleri haricinde fabrika taşımacılığı, ofis ve büro taşımacılığı işlerinde de aynı profesyonellik ile hareket ederek sizin üzerinizde olan tüm sorumlulukları biz alıyoruz. Ekibimizde yer alan marangozlar sayesinde dolap, yatak gibi eşyalarınız taşıma kolaylığı açısından daha küçük parçalara ayrılmaktadır. Taşınacak adrese ulaşıldığında ise parçalar tekrar birleştirilerek kurulumu yapılmaktadır. Evinizin oda sayısına göre araç tahsil edilerek eşyalarınızın rahat ve kolay taşınması sağlanmaktadır.
Fiyatlarımız tamamen müşteri odaklı olup, taşınılacak yerin uzaklığına ve evinizin oda sayısına bağlı olarak değişmektedir. Daha sağlıklı fiyat teklifi verebilmek adına ekspertiz ekiplerimiz adresinize gelerek eşya tespiti yapmaktadır. Bursa evden eve nakliyat işlemlerinize başlanmadan önce eşya listesi çıkarılarak size fiyat teklifi sunulur. Kabul etmeniz durumunda ise değeri eşya sayınıza göre değişen tutarda bir sigorta yapılmaktadır. Bu sigorta sayesinde taşıma sırasında firmamız ya da çalışanlarımızdan kaynaklanan bir sorun olduğunda, tüm zararınız firmamız tarafından size ödenmektedir. Bunlar prosedür olarak kabul edilse de taşıma sırasında küçükten büyüğe tüm eşyalarınız itina ile taşındığından zarar görme olasılığı çok düşüktür. Siz de eşyalarınızı yeni adresine taşınması için uzman ve güvenilir ellere emanet etmek istiyorsanız, iletişim numaramızdan bizi arayabilirsiniz.

https://www.inegolevdeneve.gen.tr/