PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : iphone ekran değişimi servisi kadıköy


ekrandegisimi
02-04-2019, 22:07
2000'li yılların başından beri kadıköy'de hizmet veren cep ekran değişimi servisimiz şu ana kadar binlerce ekran değişimi yaparak 19 senedir hizmet vermektedir. Kadıköy iphone ekran değişimi (https://www.cepekrandegisimi.com/urun-kategori/ekran-degisimleri/iphone-ekran-degisimi/) servisimizde tüm modellerin ( iphone, samsung, xiaomi, lenovo, asus, huawei ekran değişimi ) yapmaktayız. 19 yıllık deneyimimizden dolayı müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutup minimum kazanç politikasını yıllardır istisnasız olarak sürdürmekteyiz.

Neden İphone Ekran Değişimi Servisi Olarak Sizi Seçmeliyim ?

Öncelikle servisimizde bizi seçme sebebiniz değil sebepleriniz olmalı ki bizi seçmelisiniz. Bu sebepten dolayı bir çok sebep sunmaktayız. İlk olarak diyebileceğimiz göz önünde ekran değişimi diyebiliriz. Göz önünde ekran değişimi güven konusunda çok önemlidir özellikle iphone ekran değişimi sırasında iphone orijinal parçalarının çok pahalı olmasından dolayı müşteri kafasında acaba bilgilerim okunur mu ? kopyalanır mı ? yada parçalarım başka parçalar ile değiştirilir mi ? olmayan bir sorunun olduğu söylenir mi ? gibi sorular kurcalamaktadır. Bunun önüne bir nebze geçmek için göz önünde ekran değişimi yapmaktayız.
Göz önünde ekran değişimi dışında google maps tarafından +1250 yoruma sahibi türkiyedeki tek ve ilk teknik servisi olmamızda baya bir güven vericidir. Göz önünde ekran değişiminden yanı sıra güler yüzlü karşılama, ekran değişimi öncesi ve sonrasında özel destek, ekran koruyucu hediyemiz, 6 ay dokunmatik garantisi ve daha sayamadığımız onlarca şeyden dolayı bizi tercih etmeniz yararınıza olacaktır.

Cep Telefonu Ekran Değişimi Servisi Olarak Sunduğunuz Hizmetler Nelerdir ?

Servis olarak sadece ekran değişimi yapmamaktayız batarya değişimi, anakart değişimi, soket değişimi, kulaklık mikrofon değişimi gibi cep telefonuna dair herşeyi yapmaktayız. Aslına bakarsanız sadece cep telefonuna da bakmamaktayız. İpad ekran değişimi ve tamiri işlemlerini de yapmaktayız. Tüm bu hizmetleri göz önünde ve 20 dakika gibi kısa bir sürede yapmak baya bir ilgi çekmektedir. İşlemlerimizi göz önünde müşterinin görebileceği bir şekilde gizli saklı bir alan bulundurmayarak dizayn edilmiştir.

Cep Telefonu Ekran Değişimi Hizmetlerimiz ve fiyatlarımız
İphone 6 ekran değişimi (https://www.cepekrandegisimi.com/urun/iphone-6-ekran-degisimi/) 139 TL
İphone 7 ekran değişimi 199 TL
İphone 8 Ekran Değişimi 239 TL