PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İkinci el eşya alanlar İstanbul


rree64
02-02-2019, 10:41
Elinizde bulunan ve kullanmadığınız beyaz eşya, mobilya ve elektronik aletlerinizi en iyi fiyatlarla satmak isterseniz, haftanın 7 günü hizmet vermekteyiz. Eşyalarınızı satmak istediğinizde İstanbul ikinci el eşya alanlar arasında en yüksek fiyatı bizim vereceğimizden emin olabilirsiniz. Bizimle iletişime geçtikten kısa bir süre içerisinde size dönüş yapılıp, fiyat teklifi sunulacak ve anlaşılması durumunda adresinize kadar gelinecektir.

Eşyalarınızın depolarınızda boşa yer kaplamasını istemiyor ve onlardan kazanç sağlamak istiyorsanız İstanbul ikinci el eşya alanlar arasında köklü bir geçmişe sahip olan ve müşteri memnuniyetini ilk sırada tutan bizi tercih edebilirsiniz. Bu şekilde hem siz kazanç sağlamış olursunuz hem de eşyalara binlerce lira verecek durumu olmayan insanların daha ucuz fiyatlara eşyalarınızdan faydalanmasını sağlayabilirsiniz.

Satacağınız eşyaların temiz ve kullanılabilir durumda olması bizim için en önemli kriterler arasında yer almaktadır. Bu şartları sağlayan eşyalar için İstanbul ikinci el eşya alanlar arayışına başlamadan önce ilk olarak bize fiyat sormanızı sizlere tavsiye ediyoruz. İstanbul’un neresinde yaşarsanız yaşayın bir telefonla adresinize kadar gelebiliriz.

https://www.istanbulikincielalanlar.com