PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sohbet


linda
01-20-2019, 12:56
Sohbetlerimizin kalitesini nasıl artırabiliriz? Zor sohbetleri başarılı bir şekilde yürütmeyi nasıl başarırız? Sohbet (http://www.uyeliksiz.com/) etmeyi hayatımızı değiştirme gücüne sahip bir maceraya nasıl dönüştürebiliriz? Sohbetimizin başlangıcını da sonunu da karşımızdaki kişiyle kurmak istediğimiz ilişki belirler. Sohbetimizi belli bir amaca ulaşmak için bir araç olarak görüp görmediğimiz de sohbetin niteliğinde önemli bir rol oynar sırasında nasıl konuştuğumuzu ve karşımızdakini nasıl dinlediğimizi çok iyi incelememiz gerekir. Böylece konuşma ve dinleme alışkanlıklarımızı öğrenir ve gerekli gördüğümüz takdirde bu alışkanlıklarımızda kimi değişiklikler yaparız Sohbetlerimizde kimi zaman yaşadığımız sessizlikler ve duraklamalardan rahatsız olmak yerine onları kabullenmeliyiz.

Böylece Chat (http://www.uyeliksiz.com/) özgürce ilerlemesini ve her iki tarafın da iç dünyasının derinliklerine temas etmesini sağlamış oluruz Kişisel deneyimlerimizin ve içinde yaşadığımız kültürün güvenli sınırlarının ötesine geçen zor sohbetlerde karşı tarafa yaşadığımız güçlükleri anlatıp ondan yardım isteyebiliriz. Üzerinde konuşulması zor konuların etrafında örülü tabu duvarlarını bizler sohbetlerimizde yıkmaya çalışmalıyız. Başkalarını daha iyi anlamak istiyorsak içinde yaşadığımız kültürün ve mensubu olduğumuz ırkın zihnimizde çizmiş olduğu sınırları aşmayı denemeliyiz.

yakın olduğumuz kişilerle zor konular üzerinde sohbet ederken öncelikle karşı tarafın değil kendimizin benimsediği bakış açısında neleri değiştirmemiz gerektiğine odaklanmamızı önerir. Karşı tarafa değişmesi için baskı yapmak, sohbetin karşılıklı bir meydan okumaya dönüşmesine neden olabilir sohbet odaları (http://www.uyeliksiz.com/) Sohbet sırasında karşımızda bir insan olduğunu unutmadan kendi gereksinimlerimizi dürüst bir şekilde ifade ettiğimizde bu duruma doğru şekilde tepki verme sorumluluğu dinleyen kişiye geçmiş olur.

Matraksohbet
12-31-2019, 00:03
Sohbet severler artik sohbet odalarında toplanmaktadir. Sizlerde eğerki bir sohbet etmek istiyorsanız ve bu sohbeti odalarda yapmak istiyorsanız bir birinden farkli bir çok kanallarımız ve odalarımız bulunmaktadir. Bu odalarda istemiş olduğunuz kişiler ile birlikte kanal genelinde sohbet ede biliyorsunuz hemde ücretsiz bir şekilde.sizlerinde aramızda olmanızı bekliyoruz (http://www.matraksohbet.net/sohbet)

kolsuzoyuncucom
03-20-2020, 09:56
Çok işe yarar bir site olmuş destekliyorum.

bayan06com
04-18-2020, 20:17
hayırlı olsun

voynla
05-02-2020, 22:15
başarılar

Tipsiz
05-14-2020, 18:34
Merhaba www.sohbetetmek.com başarılar diler.