PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstediğiniz daireyi Flatfy ile kolayca bulun.


toptanci
01-07-2019, 23:10
Sizlere gayrimenkul aramanızı kolay bir şekilde yapabileceğiniz yeni bir siteden bahsediyorum: Flatfy . Flatfy sitesi ile ister kiralık ister satılık her türden daire aramalarınızı; bunun yanında tarla veya dükkan gibi diğer farklı türlerdeki gayrimenkul aramalarınızı da kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

Örneğin; Bursa kiralık daire fiyatlarıhttps://tr.flatfy.com/satilik-daire-bursa ile ilgili bilgi edinmek istediniz veya Bursa’da bir daire kiralayacaksınız. İlk olarak tercih edeceğiniz sahibinden veya hürriyet emlak gibi internet sitelerinin bir çoğunda yer alan daire ilanları birbirinden farklı ilanlar olacaktır. Ayrıca, bu sitelerdeki ilanlar üzerinde arama yapmak için pek çok farklı kritere ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu da doğru aramayı yapma sürecinizi uzatacaktır.

Oysa, Flatfy ile arama yaparken yapmanız gereken şey oldukça basittir. Sadece, gayrimenkulü aradığınız şehrin adını ve ne çeşit bir gayrimenkul aradığınızı ilgili bölümlere girdiğiniz takdirde Flatfy’ın veri tabanında yer alan ilanların hepsi tek bir sayfada karşınıza çıkacaktır.

Flatfy internet sitesinde sonucuna ulaşacağınız bu ilanların bir çoğu hali hazırda sahibinden veya hürriyet emlak gibi sitelerde yer alan ilanlardır. Flatfy’ın bu noktada sağladığı hizmet tüm ilan sitelerindeki ilanları derli toplu bir şekilde beğeninize sunmaktır. Bu sayede ev arama süreciniz kısalır ve aradığınız sonuca daha kolay ulaşabilirsiniz. Flatfy ile bulduğunuz ilan sonuçlarına tıkladığınızda da ilanın orijinal bulunduğu sayfaya yönlendirilirsiniz.

Keyifli bir ev aramasını Flatfy ile yapın.