PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Youtube izlenme Satın Al - Youtube İzlenme - FreeMedya


alirbulut
01-04-2019, 16:09
Youtube izlenme satın al youtube dünyasına üst basamaklardan başla ! . Web sitemize tıklayarak youtube izlenme fiyatlarına bakabilir , Size uygun olanı satın alabilirsiniz ! Uygun fiyatlar ve kaliteli servislerdir. Servislerimizin bir çoğu garantilidir. 30 , 60 ve ömür boyu garanti algoritması sayesinde sizlere uygun fiyata youtube abone ve izlenme satışı yapmaktayız. Youtube izlenme Satın Al (https://freemedya.net/youtube-izlenme-satin-al.html) ve youtuberliğe ilk adımlarını at. Hemen Smm Panel (https://freemedya.net) ' e tıklayarak sitemize girebilir ve fiyatlarımıza bakabilirsiniz.

Peki sadece youtube mi ?
Hayır tabikide instagram , facebook , twicht gibi bir çok sosyal medya platformlarında takipçi , abone ,izlenme satışları yapmaktayız. Çoğu servisimiz garantili ve uygun fiyatlardır. Size uygun servisi seçip hemen satın alabilirsiniz.

Youtube izlenme satın aldım ne kadar sürede gelir ?
Bu paketinize göre değişmektedir. Organik paketler vardır yavaş ve günlük olarak atmaktadır. Bazı paketlerde günlük bir anda 20 bin 30 bin izlenme atımı sağlamaktadır. Biz daha çok organik paketleri önermekteyiz. İzlenmeler de herhangi bir sorun oluşursa paranızı ya iade ediyoruz yada , tekrar 2 katını bedavaya atıyoruz. Kendimize bu kadar çok güveniyoruz !

Youtube beğeni , youtube , izlenme , abone , disslike gibi bir çok servisimiz bulunmaktadır. Dilerseniz bunlardan herhangi birini kullabilir. Deneme olarak bakiye vermekteyiz. Sizlere en uygun paketi seçmeyi unutmayın. Servis kalitelerine göre fiyatlarda değişiklik olmaktadır.

Sadece bunla kalmayıp !
Youtube 1 saat izlenme ve youtube reklam izlenme bile satmaktayız ! yani verdiğiniz paranın bir kısmını tekrar alabilme imkanına sahip olabilirsiniz.
Sizlere en uygun ve en kaliteli servisleri getirmekteyiz. Garantisiz servisler satmamaktayız. 1 ay olmadan düşen abone ve izlenme servislerini sitemizde barındırmamaktayız.

Kısa bir özet..
Sizlere kısaca izlenme , abone , beğeni , dislike , yorum , yorum beğeni yükseltme ve düşürme gibi bir çok youtube servisini sunmaktayız. Eğer hala aklınızda soru işaretleri varsa makalelerimizi okuyup servislerimize bir bakmanızda fayda var. Biliyorsunuzki 15 günde hatta aynı günde silinen aboneler , beğeniler ve izlenmeler mevcut. Peki neden siliniyor bunlar ? Aynı proxy üzerinden para fazla harcamamak için en fazla 100 proxden 1000 izlenme atınca. Youtube güvenlik güncellemesi yaptığında bunları fark edip ve orjinal 100 izlenmesinide silmektedir. Kısaca o iplere bağlı tüm izlenmeleri dünya genelinde silmektedir. Bu sadece size özel bir silinme değildir. O yüzden 5 10 tl fazla verip garantili servisleri tercih etmelisiniz. FreeMedya.net

Youtube izlenme (https://freemedya.net/youtube-izlenme-satin-al.html)
Sitemiz https://freemedya.net/