PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : VARNOST ACCESS KONTROL SİSTEMLERİ


osman75
12-30-2018, 17:58
Bina güvenliğinize teknolojik seviye atlatmak mı istiyorsunuz? Access kontrol sistemleri (https://www.varnost.com.tr) yardımıyla bina giriş çıkışlarınızdaki yetkisiz girişleri bertaraf edebilir, başta hırsızlık olmak üzere tüm tehditleri minimum risk seviyesine indirebilirsiniz. Dahası access kontrol sistemleriyle katlar ve bölümler arasında da geçişleri kontrol edebilir, personel devam kontrol sistemini devreye sokabilirsiniz.

Access kontrol sistemleri parmak izi, kart, turnike, göz ve avuç içi tarama teknolojilerinin biri ya da birkaçıyla uygulanır. Buna destek olarak IP kamera sistemleri (https://www.varnost.com.tr), elektronik kilitler, x-ray cihazları, üst seviye teknolojili optik, tripod swing gate ve tam boy turnike sistemleri (https://www.varnost.com.tr) ve otopark girişlerini düzene sokacak otopark bariyer sistemleri gibi ek güvenlik önlemleriyle takviye edilir.

Dört başı mamur bir şekilde binanızın a'dan z'ye tüm güvenlik ihtiyaçlarını bir arada çözüme kavuşturacak, başarıları ve referansları ile yıllardır müşterilerine güven veren access kontrol sistemleri şirketi Varnost ile size özel bina güvenlik projesini derhal hayata geçirebilirsiniz.

Varnost'un uzman ekibinin binanıza gelip gereken güvenlik projesi konusunda profesyonel bir inceleme yapmasını ücretsiz keşifle sağlayabilirsiniz. Yaptırmayı düşündüğünüz access kontrol projesine dair aklınıza takılacak tüm soruları ücretsiz keşif ekibimize sorabilirsiniz.

Yaşadığım şehre Varnost hizmet verir mi diye endişe etmenize hiç gerek yok. Varnost tüm Türkiye'de talebinize cevap vermektedir. Varnost Türkiye, dünyaca ünlü access kontrol firması olan Dahua'nın resmi Türkiye distribütörüdür.

Şimdi hemen kayıt bırakın! Ücretsiz keşfe kayıt bırakmak için bizi (0212) 220 9 220 ve (0505) 445 06 54 telefon numaralarından ya da Varnost web sitemizden bulabilirsiniz.