PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Modern izmir kursu


osman75
11-28-2018, 20:10
Modern izmir kurs (https://sozkonususanat.com/kurslar/muzik-kursu/)u Söz Konusu Sanat, söz konusu sanatsa diğer şeyleri çok önemsemeyen, sanat sever insanların İzmir Hatay’da kurduğu bir sanat merkezidir.

Bir çok isim arayışından sonra ağızdan çıkan “söz konusu” kelimeleriyle sanat’ın birleşimi tam anlamıyla, sanat merkezinin felsefesini anlatan bir birleşim olmuştur.

Her günümüz hemen hemen aynı rutinde geçiyor, sabah belli bir saatte kalkıyor, aynı şeyleri tekrarlıyor, yapmak zorunda olduğumuz şeyleri yapıyor ve bir sonraki gün aynılarını yapabilmek adına enerjimizi toplamamız için dinlenmek üzere eve gidiyoruz. Çoğu işte, haftanın 5 günü çalışıp 2 günü tatil yapıp, 2 tatil gününden 1’ini haftanın yorgunluğunu atmak için dinlenerek geçirip yani haftanın 6 gününü durağan şekilde geçiriyoruz, peki ömrünüzü böyle bir rutinle geçirmek ne kadar doğru?

Müzik kursu izmir (https://sozkonususanat.com/kurslar/muzik-kursu/) Haftanın bu yoğun geçirdiğimizi düşündüğümüz 5 gününe ya da tatil yaptığımız 2 gününe sanat sıkıştırıp biraz renk katsak, yeni insanlarla tanışıp benzer hobilere sahip olanlarla sosyalleşsek daha güzel olmaz mı?

Satın aldığımız bir ayakkabı eskiyor, bir kazak, bir saat eskiyip gidiyor, o an bizi mutlu ediyor, evet somut mutluluklar da önemli fakat soyut olanlar? Örneğin gitar çalmayı öğrendiğinizde bu hobi sizinle ömrünüzün sonuna kadar geliyor, hayatınızın her anında sıkıldığınızda elinize gitarınızı alıp çalabiliyorsunuz ve bu bir artı değer oluyor, arkadaşlarınızla otururken gitar çalmak, sıkılınca gitar çalmak, yalnız duygularınızı dışarı dökmek için gitar çalmak, mükemmel şeyler!

Sanat’ın saymakla bitmeyen faydaları var, sanat yapmak, hangi alanında olursa olsun, müzik, resim, tiyatro, dans ya da diğerleri insana bir çok pozitif, olumlu değer katıyor.