PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖĞRENCİLİĞİN EN KARLI YANI: KAMPÜS MARKA YÖNETİCİLİĞİ


seocum59
11-16-2018, 13:25
https://i.hizliresim.com/7am1aa.png (https://hizliresim.com/7am1aa)


İster İstanbul’un göbeğinde, ister Anadolu’nun beşiğinde; hatta Avrupa’ya nam salmış dillere destan üniversitede... Nerede okuduğu farketmeksizin üniversite öğrencisinin hissettiği en büyük zorluk ekonomik bağımsızlığa ulaşamamış olmasıdır. Özellikle doğup büyüdüğü şehirden, aileden uzakta okurken yaşanılan o tatlı ama zorlu günler çok basit yöntemlerle maddi ve manevi kazanımlara dönüştürülebilir.
Hepimizin denediği, denemediyse bile çevresinden duyduğu ‘’ part time iş (http://www.kampusmarka.com/)’’ imkanı, teknolojinin gelişmesiyle elimizin altına gelmiş durumda. Aslında bu sadece bir iş değil, kendisini geliştirmek ve araştırmacı olmak isteyen her öğrencinin en azından bir kere denemesi gereken tecrübedir.
Kampüs Marka Yöneticisi (http://www.kampusmarka.com/), öğrencilerin eğitimlerini sürdürürken gelir ve tecrübe kazanmalarını sağlayan, üniversite hayatları boyunca kariyer elde edebilecekleri bir iş platformudur.
Bu alanda en gelişmiş hizmeti sunan kampusmarka.com aracılığıyla öğrenciler kendilerine uygun olan işleri yaparak para kazanabiliyor, takım olmanın verdiği enerji ile ‘’birlikte’’ çalışmanın kolaylık ve zorluklarını keşfedebiliyorlar. Henüz tam profesyonel iş hayatına atılmadan kariyer yolculuğuna başlamak ise erken dönemde harekete geçmenin avantajı olarak büyük bir başarı getiriyor. Çünkü iş hayatının henüz başındayken tecrübe kazanıp eğitim alabiliyor olmak kişinin özgüvenini yükseltiyor.
Kampüs Marka, katkı sağladığı bu duruma her daim inanan ve bu kültürün yerleşmesi için üniversite tanıtım (http://www.kampusmarka.com/) ve markalar arasındaki iş birliğine önem veren bir kurum olarak çalışmalarına devam ediyor.
Kampüs Pazarlama (http://www.kampusmarka.com/) Hizmeti noktasında gördüğümüz, öğrencinin seçimleri ve gelecek planlamalarını her zaman göz önüne alarak ulusal ve uluslararası markaların Türkiye’deki öğrencilerle tanışma ve çalışma fırsatını sağlaması, aynı zamanda öğrencilerin kendi kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak eğitim ve seminerler düzenlemesi olmuştur.
Sen de halihazırda üniversite öğrencisiysen ve kariyere erken adım atmak istiyorsan kampüs marka ile iletişime geçebilir ve ekipte yer alabilirsin.


http://www.kampusmarka.com/