PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnstagram da hızbir şekilde büyümek


ankaraker
11-08-2018, 22:05
instagramda hızla büyümenin yollarından olan instavevo sizlere yepyeni arayüzü ile 2 saat aralıklarla 150 kredi vererek instagramda hızlır bir büyümenizi sağlıyor. Günümüzde instagram kullanan milyonlarca kişilerden bazıları hızlı yoldan fenomen olmak paylaşılan bütün fotoğrafların beğenilmesi için elinden geleni yapıyor. instavevo instagram beğeni hilesi (http://medyahizmeti.com) olarak'da sizlere saniyeler için binlerce beğeni atıyor. ve sizin resminizin bir anda instagramın keşfet kısmına hızlı bir şekilde fotografta paylasılan etiketlerin en üstüne cıkmasını sağlıyor. aynı zaman birçok siteden farkı ise hem instagram hikaye, instagram beğeni, instagram takipçi hilesi, instagram yorum hilesi, gibi paylasımlarınızı anında müdahaleler ederek hızlı birşekilde popüler olması sağlanmakta.
Bunlara göz atalım,
instagram takipçi hilesi (https://instavevo.com) : İnstavevo sistemine giriş yapıp, ister kendi profilinizden ister baska hesaplardan, giriş yapıldıktan sonra karşımıza gelen ekrandan takipçi gönder kısmına tıklayarak buraya kendi hesabımızı veya takipçi gönderilcek hesabı yazarak miktarı giriyoruz.
daha sonra takipçilerimiz hızlı bir şekilde yazılan adrese gidiyor. Dikkat edilmesi gereken tek şeyde instavevo'da instagram takipçi hilesi yaparkan takipçi göndereçeğimiz kişinin hesabının gizli olup olmaması, gizli bir hesaba takipçi gitmez. Bu yüzden hesabın herkeze açık olması önemlidir.
instagram beğeni hilesi : instavevo girişinin yapılmasından sonra karşımıza çıkan sekmeden bu sefer instagram beğeni hilesi kısmına tıklıyoruz, beğeni gönderilicek resmin instagramdan linkini bulup , ( telefon üzerinden sağ üst kısımda 3.nokta işarete tıklayıp bağlantıyı kopyala seçeneği) (bilgisayar üzerinden beğeni gönderilcek instagramın profiline girip resme tıklayıp yukarda bulunan adres cubuğundaki link yeterli olacaktır.) resim linkini yapıştırdıktan sonra
miktarı yazıp instagram beğeni hilesine başla seçeneğine tıklıyoruz. ve beğenilerimiz saniyeler içinde gelmiş oluyor .
Instagram yorum hilesi (http://medyahizmeti.com) : instavevo giriş yoldıktan sonra, görününen kısımdan yorum gönder butonuna basarak ( telefon üzerinden sağ üst kısımda 3.nokta işarete tıklayıp bağlantıyı kopyala seçeneği) (bilgisayar üzerinden beğeni gönderilcek instagramın profiline girip resme tıklayıp yukarda bulunan adres cubuğundaki link yeterli olacaktır.) atılıcak yorumları alt alta gelicek şekilde yazarak
(örnk:
fotografını cok beğendim
bu fotograf cok iyi
bayıldım )

yazarak yorumları secer gönder butonuna basınca belirtilen yorumlar secilen resme gitmiş olur.

dijitaldunya
01-11-2021, 22:07
doğal büyümek en iyisi olduğunu düşünüyorum..

ademkivancli
02-15-2021, 15:48
Organik Takipçi Sayısı Arttırma, Anında Beğeni Alma, Takipçi Analiz ve daha fazlası.:D (https://takiptrend.com/haber/2021/02/15/instagram-pp-buyutme-nasil-yapilir-instagram-pp-nerede/)
Sosyal Medya Uygulamaları bizimle her zaman elinizin altında.:D (https://takiptrend.com/haber/2021/02/15/instagram-silme-nasil-yapilir-instagram-hesabi-silme-nerede/)
Etkili tiktok takipçi, Youtube abone ve İnstagram organik takipçi satın alma platformu Takiptrend!:D (https://takiptrend.com/haber/2021/02/12/lacasa-de-papel-ne-demek-lacasa-de-papel-tokyo-kim/)

https://takiptrend.com/:) (https://takiptrend.com/haber/2021/02/10/instagram-story-indirme-nasil-yapilir-instagram-story-nerede/)