PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cevizli Halı Yıkama


seocum59
11-01-2018, 21:47
https://cevizlihaliyikama.com/wp-content/uploads/cevizlihaliyikama-com-ustlogo-1.png

Cevizli Halı Yıkama (https://cevizlihaliyikama.com/) olarak ihtiyaç duyduğunuzda hem Halı Yıkama hem de koltuk yıkama ve döşeme temizliği hizmeti sunuyoruz.
Özel temizlik işlemimizle, temizlik ekibimiz günlük ayak trafiğinin neden olduğu halının liflerinin içinde sıkışmış pisliği temizleyecektir.
Halılarınızı tedavi ettiğimizde, renklerini parlaklığı geri gelecektir, onları daha fazla hissedecek ve tüm kirleri çıkararak halı ömrünü uzatmaya yardımcı olacağız.
Saçakları olan halılar, fabrikada en iyi şekilde temizlenebilir, çünkü saçaklar düzgün kurutulmadığında kahverengiye dönebilir.
Sizleri Halı Temizlik hizmetimizi denemenizi ve çok memnun müşterilerimizden biri olmaya davet ediyoruz.

Koltuk ve döşeme temizlemek için toksik olmayan, çevre dostu ve yeşil temizleme solüsyonlarını kullanıyoruz.
Kir ve yağları buhar kullanarak çıkartıyoruz.
Cevizli Koltuk Yıkama servisi (https://cevizlihaliyikama.com/cevizli-koltuk-yikama), mükemmel müşteri hizmeti sunarken size güçlü sanayi tipi makineleriyle profesyonel bir döşeme temizleme hizmeti verecektir.

Cevizli Yerinde Halı Yıkama (https://cevizlihaliyikama.com/cevizli-yerinde-hali-yikama) ekibine yaptıracağınız profesyonel temizlik, sağlık sorunlarına neden olan toz akarlarını ve alerjenleri temizler.
Duvardan duvara halılarınız için yerinde halı yıkama, yapmaya devam etmekten büyük gurur duyuyoruz.
En güncel profesyonel temizlik solüsyonlarını ve ekipmanlarını kullanarak, yürürken ya da üzerinde oturduğunuz her seferde liflerden çıkan kiri ve yağları temizleyebiliriz.
Halı temizleme ekipmanlarımız çevre dostudur.

Web Sitemiz: https://cevizlihaliyikama.com