PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Su Kaçağı Tespiti


seocum59
10-17-2018, 21:26
https://i.hizliresim.com/yqboG0.png (https://hizliresim.com/yqboG0)

İstanbul su kaçağı tespiti (https://www.alfatesisat.com/cihazla-su-kacagi-tespiti/) alanında her zaman en saygın kurumlardan biri olan alfa tesisat özellikle hızlı, uzman personeli ve garantili onarım hizmetleri ile müşterilerini memnun etmektedir. Bünyesinde bulunan profesyonel kameralı su kaçağı tespiti cihazları ile konutunuzda ve işyerlerinizde tesisatınız da oluşan su kaçağını noktasal tespit eden firmamız özelikle müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile dikkat çekmektedir. Özellikle bu alanda risk altına atmak istemeyen ve güvenilir kurumların yardımlarını almak isteyen herkes istedikleri zaman bizlere ulaşabilirler.

Su Kaçağı Tespiti Neden Önemli?


Su kaçağı tespiti zamanında yapılmadığı takdirde tesisatınızdan sızan sular evinize ve komşularınıza sirayet ederek ıslanmadan kaynaklı hasara sebep olacaktır. Özellikle ahşap mobilya eşyaların nem ve rutubetten ne kadar etkilendiğini herkes bilmektedir. Bu sebeple su kaçağı tespiti, tıkanıklık açma (https://www.alfatesisat.com/cihazla-su-kacagi-tespiti/) için kesinlikle geç kalınmamalıdır. Uzun süreli kaçakların sadece eşyaları değil binaların duvar veya temel gibi hayati noktalarına da zarar vereceği unutulmamalıdır. Ayrıca alt kat komşularınızın elektrik tesisatları tavandan geçtiğinden sızan sular elektrik tesisatında kısa devre yapmasına ve bu sebepten kaynaklı yangın çıkmasına sebep olacağından hayati önem taşımaktadır. Özellikle normalden fazla gelen faturalar veya sürekli oluşan nem veya koku gibi belirtiler kesinlikle dikkate alınmalı ve bu durumların bir yerlerde kaçak olduğunun habercisi olduğu bilinmelidir.

İstanbul Su Kaçağı Tespiti Süreleri Nedir?

Su kaçağı tespiti alfa tesisat uzman personeli ve kameralı su kaçağı tespiticihazları ile normal dairelerde yaklaşık 30-45 dk arasında sürmektedir. Özellikle konu hakkında deneyimli kişilerin yaptıkları işlemlerde çoğu zaman kesin sonuç bulunmakta ve onarım işlemleri için tahmin edilenden çok daha az zaman kaybedilmektedir. Duvar içinden geçen tesisatlarınızda su kaçaklarının eski yöntem kırarak su kaçağı tespiti uygulaması yapan ustalar evinizde birden fazla nokta kırarak banyonuzu veya su kaçağı olan alanı köstebek yuvasına çevirebilir.eski zamanlarda nasıl tespit edildiğini bilen herkes günümüzde alfa tesisat gibi teknolojiyi kullanan cihazla su kaçağı tespitinde noktasal olarak su kaçağı tespiti yaptığında şaşkınlıklarını gizleyememektedirler. Bu alanda özellikle kızıl ötesi kameralar veya su sesini algılayabilen cihazlar kullanıldığında tespitler çok kısa zamanda ve kesin olarak yapılabilmektedir.

Su Kaçaklarının Riskleri Nelerdir?

Uzun süreli su kaçağı olan yerlerde özellikle duvarlar ve beton alanlar dahi kısa zamanda aşınabildiği için yapılarda ciddi riskler oluşabilmektedir. Aynı zamanda oluşacak olan rutubet hem insanlara hem de yapılarda kullanılan eşyalarda zaman içinde ciddi sorunların oluşmasına neden olabilmektedir. En önemlisi de çok katlı yapılarda yaşanan su kaçakları alt katlarda yaşayan kişiler için risk oluşturabilmekte ve yaşanacak olan akıntılar elektrik ile temas ettiklerinde çok önemli riskler oluşabilmektedir. Bu sebeple Alfa tesisat gibi kurumsal firmalardan yardımları alınarak yaşanan her türlü su kaçağı tespiti kısa zaman yapılmalıdır.

Su Kaçağı Tespiti Fiyatları ve Onarım Maliyetleri Ne Kadardır?

Su kaçağının tespit edilmesi kadar aynı zamanda tespit sonrası profesyonel onarım hizmeti almakta çok önemlidir. İstanbul su kaçağı tespiti konusunda konutunuza gelen personelin aracında su kaçağı tespiti cihazları bakımında tam donanımlı olmalı,alfa tesisat gibi fatura ve servis raporu kesebilmeli ve ayrıca onarım sonrası onarım yapılan alanında 1 yıl garanti hizmeti vermelidir. Birçok kişi yardım aldıkları işinde usta olmayan bünyesinde bir tane cihaz bulunan kişilerden hizmet aldıklarında aynı noktadan tekrar su sızıntısı yaşaması durumunda hem usta bulamayacak hemde tekrar aynı maliyetleri ödeme zorunda kalacaktır. Alfa tesisat olarak konutunuzda bulunan su kaçağı tespitinde hem atık su hemde temiz su tesisatlarınızı profesyonel kameralı cihazlar ile kontrol ediyoruz.Su kaçağını noktasal olarak tespit ettikten sonra temiz su kaçağı tespit ücreti hariç her hangi bir dolap,vitrifiye sökümü yapılmayacaksa su kaçağı tespit fiyatı hariç 50-100 TL onarım bedeli almaktayız. Petek temizleme (https://www.alfatesisat.com/cihazla-su-kacagi-tespiti/) ve su kaçağı tespiti atık su tesisatınızda, yani pimaş giderlerinde yapılmış ise değişecek yani kırılacak tesisat hattına göre ekibimiz tarafınıza fiyat vermektedir.


Web Sitemiz: https://www.alfatesisat.com/cihazla-su-kacagi-tespiti/