PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Düğün davetiyesi


seocum59
10-05-2018, 00:02
https://i.hizliresim.com/mom4rY.png (https://hizliresim.com/mom4rY)


Türkiye'de Davetiye denince ilk akla gelen eDavetiye ''Davet etmenin her yolu...'' sloganı ile Klasik Baskılı Davetiye, Sesli Davetiye, Video Davetiye, SMS Davetiye gibi rakiplerinden her zaman önde, ilgi çekici, farklı, en fazla ürün seçeneği sunan en avantajlı ve en çok sevilen online davetiye sitesine hoş geldiniz!

2012 yılından beri Türkiye’de online davetiyenin en güçlü ismiyiz. Kurduğumuz hayaller doğrultusunda ve ulaştığımız hedeflerle bugünlere gelebildik. Basılı davetiyede%97.8’lik müşteri memnuniyetinin haricinde online davetiyeyi geliştirerek müşterilerimizi online davetiye ile tanıştırdık, hizmet anlayışımızla fark yarattık. Hep ilklerle müşterilerimizin karşısında olduk.
Bu sayede hem çok büyüdük hem çok sevildik!
Tüm bu gelişmeler bizi artık olabileceğinin son noktası denemeye zorlamadı aksine bize daha fazla sorumluluklar yükledi, her gün yeni bir özellik, her gün farklı bir kampanya ve gün daha iyiye zorladı.

7 Farklı kategoride 30’dan fazla markada 3000’den fazla davetiye çeşitliliğimiz ile online davetiyeyi Türkiye’mize kazandırmakla kalmadık, 2014 yılı itibari ile Azerbaycan, Almanya, Fransa, İsviçre, Romanya başta olmak üzere bir çok ülkedeki müşterilerimize de hizmet vermeye başladık. Şuanda 100’den fazla ülkeye hizmet veren altyapımızın tamamlanmış olması bize ayrı bir heyecan vermektedir. Tüm bu gelişmeler ile eDavetiye’yi adeta bir vazgeçilmeze dönüştürdük.

Bugün Türkiye’de online davetiye pazarının en eskisi veya en büyüğüyüz gibi idealarımız yok. Fakat en farklı özellikleri, yenilikleri, (Sesli, Videolu, QR Kodlu, SMS Davetiye vb.) avantajları ile, %97.8 müşteri memnuniyeti ve en güvenilir online davetiye satıcısı olduğumuz konusunda son derece iddialıyız; Ekip olarak kesinlikle müşterilerimiz davetiyesini aldı bir daha davetiye ihtiyacı olmayacağı için o müşteri ile bir daha ilişkimiz olmayacak kavramına çok sert bakıyoruz. Aksine evlilik hazırlığı içerisinde birçok işe yetişmek zorunda olan müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek için küçük büyük demeden tüm müşterilerimize bizden memnun olup tavsiyelerde bulunmaları için yaptığımız işin tüm inceliklerini bildiriyor ve hediyeler gönderiyoruz. Müşterilerimiz nerede olurlarsa olsunlar, en iyi ürünü en uygun fiyatla ulaştırmak için çalışıyoruz. Büyümeye ve eDavetiye’yi büyütmeye devam ediyoruz.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, mutlu bir beraberlik dileriz.



eDavetiye bir 1001Grup markasıdır.


Düğün davetiyesi (https://www.edavetiye.com/), davetiye modelleri (https://www.edavetiye.com/), özeltasarım davetiye (https://www.edavetiye.com/)

Web Sitemiz: https://www.edavetiye.com