PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiye’nin İlk ve Tek, Yerli Web Hizmetleri Otomasyonu: WSCMS


Laplace
10-03-2018, 00:35
Türkiye’nin İlk ve Tek, Yerli Web Hizmetleri Otomasyonu: WSCMS

"Web Solutions Control and Management System" açılımına sahip WSCMS, 150+ ülkede faaliyet gösteren internet ve bilişim firmaları için, bir Türk şirketi tarafından tasarlandı.

Başta web hosting, alan adı tescil, toplu sms, sunucu hizmetleri ve buna benzer diğer tüm hizmetleri sağlayan web şirketlerine yönelik tasarlanan WSCMS, 2 yıllık bir AR-GE sürecinin ardından Türkiye pazarında kullanıma sunuldu. İçerdiği eşsiz özellikler sayesinde ilk ve tek "Web Çözümleri Kontrol ve Yönetim Sistemi" olma özelliğini taşıması nedeniyle, dikkatleri üzerine toplamış görünüyor.

Wscms yazılımının en önemli özelliğinden bahsetmek gerekirse, içerdiği 150+ hazır para birimi ve Türkçe dilinin yanı sıra İngilizce dili ile gelen sistem, işletmenizi kolaylıkla tüm dünyaya açmanızı sağlıyor.
Ayrıca kretif, profesyonel ve kullanıcı dostu ara yüzü sayesinde ziyaretçileriniz web sitenizde kaybolmadan kolaylıkla dolaşım sağlamakla birlikte, ziyaretçilerinizin gözünde pozitif bir izlenim bırakıyor.

Wscms, dünya çapındaki muadillerine göre hazır web sitesi ile birlikte geliyor. Böylelikle hem otomasyon hem de web siteniz, tam otomatik bir şekilde çalışıyor. Bu yazılımın diğer önemli bir özelliği ise, hangi sektör ve kategoride iş yapıyor olursanız olun, ürün ve hizmetlerinizi sisteme ekleyerek satış, yönetim ve takibini kolaylıkla sağlayabiliyor olmasıdır.

Ayrıca dilerseniz 7 gün süre ile ücretsiz deneme şansınız var, memnun kaldığınız takride devam edebliyorsunuz. Üstelik 30 gün para iade garantisi de bulunmakta.

İçerisinde bulunduğumuz dönemde, yerli yazılımların önemini bir hayli görüyor ve biliyoruz.

Yazılımın web sitesine https://wscms.io (https://wscms.io) üzerinden ulaşabilirsiniz.