PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Altılı Tahmin Sitelerinin En Çok Kazandıranı Altilitahmin.net Fenomen Oldu


osman75
09-29-2018, 10:50
Havaların iyice serinlemesiyle artık altılı tahmin vermek daha da zorlaşacaktır. Altılı Ganyanın olmazsa olmazı altılı tahminleri siteleridir. Neden önemli olduğuna gelince bir çok insan tahmin sitelerini dolaşarak kurgusunu şekillendirmeye çalışır. https://www.altilitahmin.net
Havalar yağışlı olmasıyla birlikte bugün yani 14 Eylül 2018 Cuma Bursa ve İstanbul programında yarışlar çim pistten kum piste alındı. Koşulardan çıkan isimler oldu. Akşamdan tahmin veren siteler haliyle çim yarışlarına göre tahminlerini verdiler. Yarışların değişmesi sonrasında tüm kurgularda haliyle değişmiş oldu. Çim de iyi koşan isimler yarışların kuma alınmasıyla birlikte haliyle geri planda kalmış oldu.
Bu tarz durumlar genelde kış aylarında ve son bahar dönemlerinde meydana gelir. Aniden bastıran yağmur sonrasında pist ağır duruma gelir, atların koşamayacak olması durumuna gelince de yarışlar kum piste alınır.
Tabi ki kış dönemlerinde pek çim yarışları olmaz. Kum yarışlar olur, kum yarışları da güce dayalı koşular olduğu için o gün için kim iyi durumdaysa o safkan yarışı kazanır. Haliyle kış dönemlerinde sürpriz isimlerin kazandığı zamanlar oldu.
İyi isimler genelde yaz aylarında start alır. Bir eküri safkanına güveniyorsa kış ayında dinlendirir. Yaz ayları gelmesiyle birlikte atlar koşmaya başlar. İyi atlar koşmadığı için haliyle koşu programları da cazip bir hal alır. Dengeli koşular olması sürpriz sonuçlarını doğurur. Altılı tahmin veren sitelerde genelde ters köşe yatar. Bakalım bu kış döneminde nasıl programlar bizleri bekliyor olacak. Hep beraber izleyip görelim