PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Almanya Vize Başvurusu


seocum59
09-25-2018, 22:14
https://i.hizliresim.com/ODjvqn.png (https://hizliresim.com/ODjvqn)

Almanya, Schengen ülkelerinden birisi olduğu için Schengen Vizesi talep etmektedir. Bu vizeden Hususi (Yeşil), Diplomatik (Kırmızı / Siyah) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri 180 gün içinde 90 gün muaf tutulabilmektedir. Ancak Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahiplerinin Almanya Vize Başvurusu (https://www.baskentvize.com/almanya-vize-basvurusu) yapması gerekmektedir.
Almanya Konsolosluğu, kısa süreli Almanya Vize Başvuru İşlemlerinde direk başvuru kabul etmediği için yetkili firmalardan yapmanızı talep etmektedir. iData akreditesi olan Başkent Vize, Almanya Vize İşlemlerinizde yetkili firma olarak danışmanlık hizmeti vermektedir.

Almanya Konsolosluğu’nun Almanya Vize Başvurusu (https://www.baskentvize.com/almanya-vize-basvurusu) Türleri;
Almanya Turistik Vize, Almanya Ticari Vize, Almanya Aile Ziyareti Vizesi, Almanya Transit Vize, Almanya Erasmus Vizesi, Almanya Aile Birleşimi Vizesi, Almanya Yatırımcı Vizesi, Almanya Çalışma İzni, Almanya Oturum İzni’dir.
Almanya Vize Başvuru İşlemlerinde Almanya Konsolosluğu tarafından belirlenmiş evraklar istenmektedir. Ancak belirttiğimiz vize türlerine göre ve mesleki duruma göre ekstra evraklarda talep edilmektedir. Başkent Vize, seyahat amacınıza ve işinize göre evrakların sizin için temin edilmesini sağlamaktadır.
Almanya Vize Başvuru işlemleri ve randevu işlemleri yapılırken resmi tatillere denk gelmemesi önemlidir. Resmi tatillere dikkat etmemeniz durumunda vize işlemleriniz aksayabilir ve vizeniz geç sonuçlanabilir. Bu durumda seyahat planlarınızın dengesini alt üst edebilmektedir. Sizin için zamanlamanın en mükemmel şekilde ayarlanmasını Başkent Vize olarak sağlamaktayız.
________________________________________


Almanya Vize Başvurusu İçin Gerekli Evrak, Belge ve Başvuru Formu
Almanya’ya seyahat amacınıza ve çalışma durumunuza göre talep edilen evraklarda yanlış beyan, gerçeği yansıtmayan bilgiler ve bir eksiklik olmamalıdır. Aksi halde vizenizin reddedilmesi gibi bir durumla karşılaşabilirsiniz. Almanya Konsolosluğu tarafından istenen Almanya Vize Başvurusu İçin Gerekli Evraklar şunlardan oluşmaktadır:
Prosedüre uygun olan pasaportunuz olmalıdır.
Almanya Vizesi Başvuru Formu eksiksiz ve doğru bilgiler ile prosedüre uygun doldurulmalıdır.
Almanya Konsolosluğu tarafından istenen kriterlere uygun şekilde çekilmiş biyometrik fotoğrafınız evraklara eklenmelidir.
Nüfus cüzdanı fotokopisi eşliğinde, tam vukuatlı nüfus kayıt örneği de dosya içinde olmalıdır.
Maddi durumunuzu gösteren belgeler hazırlanmalıdır.

Almanya Vizesi talep dilekçesi oluşturulmalıdır.

Bağlı bulunduğunuz bir şirket varsa ona ilişkin evraklar talep edilmektedir. Çalıştığınız yeri doğrulayacak evraklar istenmektedir.

Seyahat ile ilgili destekleyici bilet, otel rezervasyonu ve benzeri belgeler istenmektedir.
Olası bir duruma karşın seyahat sağlık sigortası düzenlenmelidir.
Almanya Konsolosluğu’nun meslek durumuna göre istediği evraklar şu şekildedir;
Emekli kişilerin emekliliğini gösteren maaş cüzdanı, kart fotokopisi, kurumdan alınan resmi yazı gibi evrakları istenmektedir.
Devlet memuru olan kişilerden ise resmi izin belgesi ve oda sicil kaydı diğer kurum evrakları ile beraber talep edilmektedir.
Öğrencilerin, orijinal ve güncel öğrenci belgesi istenmektedir.
Avukatlardan meslek kimlik kartı, üniversite diplomasının fotokopisi ve baro kaydı orjinali istenmektedir.
Diş hekimleri üniversite diplomasına ek olarak tabipler odası kaydının orijinalini hazırlamalıdır.
Doktorlar üniversite diploması ile beraber kurum kimlik kartını da dosyaya eklemelidir.
Eczalardan ise sadece diploma fotokopisi talep edilmektedir.
Çiftçiler ziraat odasından alınan sicil kaydını ve topraklarının tapusunu dosyaya eklemektedir.
Reşit olmayan kişiler içinse resmi muvafakatname hazırlamalıdır.

Genel olarak Almanya Vize Başvurusu (https://www.baskentvize.com/almanya-vize-basvurusu) İşlemlerinde talep edilen bu evrakların doğru şekilde düzenlenmesi, hiçbir eksik olmaması ve tamamen gerçek bilgileri içermesi vizenin onaylanması açısından oldukça büyük önem taşımaktadır. Dikkatli bir şekilde ve güncel bilgileri göz önünde bulundurarak bu işlemleri sizin için gerçekleştirmekteyiz.

Web Sitemiz: https://www.baskentvize.com/almanya-vize-basvurusu

________________________________________
Almanya Vize Başvurusu Yapmak İçin Hemen Arayın

0 312 446 2002