PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Eyüp İkinci El Eşya


zafergu
09-21-2018, 04:26
Eyüp İkinci El Eşya



İkinci el eşya konusunda yıllardır eyüp ikinci el eşya (http://ikincielesya-istanbul.com/eyup-ikinci-el-esya-alanlar/) firmaları arasında yer almaktayız. Satmak istediğiniz tüm ikinci el eşyalarınızı yerine gelerek değerini tespit ederek alıyoruz. Beyaz eşyalarınızı, ankastre ürünlerinizi, mobilyalarınızı, halılarınızı, elektronik ürünlerinizi hatta elinizden çıkarmak istediğiniz ne varsa hepsini değerlendirmekteyiz. Eşyalarınızı değerinden aldatıcı fiyatlar vermemekteyiz ve piyasa fiyatının altında hiçbir zaman çalışmıyoruz.



Eşyaları Kapınızdan Alıyoruz



Özellikle eyüp ikinci el eşya alanlar (http://ikincielesya-istanbul.com/eyup-ikinci-el-esya-alanlar/) düşük rakamlarla ürünleri alarak değerlendirmeye çalışsa da, firmamızın güvenirliği ve bugüne kadar vermiş olduğu hizmetleri nedeniyle tercih edilmekteyiz. İkinci el eşya alımı konusunda kendi kadromuzla çalışmaktayız. Nakliye araçlarımızla kapınızdan eşyalarınızı alıyoruz. Sektörde uzun yıllar hizmet vermiş firma olarak müşteri güvenini önemsiyoruz.





Kimler İkinci El Eşya İster?



Genelde eyüp ikinci el eşya alan yerler (http://ikincielesya-istanbul.com/eyup-ikinci-el-esya-alanlar/) maddi durumu iyi olmayan insanlar ile yeni evlenecek olan insanların ziyaret yerleridir. Sizlerden satın aldığımız ikinci el eşyaların üzerine çok az bir kar payı ilave ederek bizler de satışını gerçekleştirmekteyiz. Yine birçok öğrenci evinde ikinci el eşyalar kullanılmaktadır. Bunun dışında sürekli şehir gezen memur ve işçilerin de ilk tercihi arasındadır.