PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kurumsal Web Tasarım Hizmeti


seoliz
09-10-2018, 19:25
http://resimag.com/p1/2fc2059c79.png

Birçok Birey Veya Kurumsal Firmalar Web Tasarımı, E-Ticaret, Mobil Uygulama, Sosyal Medya Hesaplarına Beğeni, Takipçi Konusunda Hizmet Almak İstemektedir. Bu Konuda İzmir ‘de Kurulmuş EgeaSoft Olarak Müşterilerimize Bulundukları İş Sektörüne Uygun Temalarda, Tanıtım Amaçlı Web Scriptlerimi Sunmaktayız. Tamamen Responsive, Mobil Uyumlu Web Scriptlerimiz Kolay Kullanıma Sahip Admin Paneli Sayesinde, Web Sitelere Her Türlü Resim, Video, Makale Eklemek Oldukça Kolaydır. Ekonomik Web Tasarımı (https://www.egeasoft.com) Hizmetimizden Faydalanabilirsiniz.

Aynı Zamanda E-Ticaret Web Sitesi Konusunda Da Çözüm Ortağı Olduğumuzdan, Opencart Alt Yapılı Şık, Responsive, Mağaza Kategorisine Uygun Görsel Ve İçerikte E-Ticaret Temalarımız Da Vardır. İlavete Sadece E-Ticaret Sitesi Geneliyle Kalmayıp, E-Ticaret İçin Gerekli Kargo, Fatura, Toplu İndirim, Excel İle Toplu Ürün Yükleme, XML Export İmport Gibi Opencart Modüllerimiz De Bulunmaktadır. Bu Sayede Bir E-Ticaret Sitesinde Gerekli Olabilecek Tüm Modüller Elimizde Mevcuttur.
EgeaSoft Olarak Ekonomik Web Tasarımı Ve Uygun Fiyatlı E-Ticaret Sitesi Kurulumu (https://www.egeasoft.com) Sonrasında Gerekli Tüm Web Master Ayarlarını Da Yaptıktan Sonra Anahtar Teslimi Olarak Web Hizmetini Tamamlamaktayız.

Son Yıllarda Mobil Telefonlar Ve Tabletlerin Kullanımının Yaygınlaşması Ve Aynı Şekilde Android Ve IOS Mobil İşletim Sistemlerinin Kullanımın Artması Sebebiyle Birçok Web Sitesi, E-Ticaret Sitesi Sahipleri, Aynı Şekilde Web Sitelerinin Mobil Görünümünden Farklı Olarak Android Ve IOS İşletim Sistemlerine Özgü Mobil Uygulamasını Da Yaptırma Yoluna Gitmişlerdir.
Bu Sayede Hem Daha Az Maliyetli Olarak Müşterilerine Hizmet Verebilecek Hem de Günümüzde İnsanların En Çok İnternete Girdiği Mobil Telefonlarına Doğrudan Android Uygulama Olarak İndirebileceği Ve Bu Sayede Güncel Duyurularını, Kampanyalarını Daha Kolay Duyurabileceği Bir Sisteme Kavuştular. EgeaSoft Olarak Tanıtım Veya E-Ticaret Amaçlı Var Olan Sitelerinizin Android Ve IOS Uygulamasını Yapıp Aynı Şekilde Teslim Etmekteyiz. Herhangi Bir Web Sitesi Olmayan Bireylere Ve Kurumlara Da Aynı Şekilde Sıfırdan Android VeYa IOS Mobil Uygulama Yapmaktayız.

Yeni Açılan Bireysel Veya Kurumsal İsimli Facebook Sayfaları, Instagram Hesaplarının En Büyük Sorunu Yetersiz Beğeni Ve Takipçi Sayısıdır. Bu Durum Bireyleri Ve Firmaları Olumsuz Duruma Düşürür. Çünkü Sosyal Medya Kullanıcıları, E-Ticaret, Reklam Veya Farklı Bir Amaçla Sizin Açtığınız Facebook Sayfasında, Hesabında, Instagram Hesabında Beğeni, Takipçi Sayısını Az Bulursa Haliyle Olumsuz Önyargıya Kapılabilir. Acaba Tanınmıyor Mu ? Neden Intagram Hesabında Takipçi Yok? Facebook Sayfasını Neden Beğenen Olmamış? Gibi Düşüncelere Kapıldıktan Sonra Artık Sizin İçin Bundan Kötüsü Yoktur. Yine EgeaSoft Web TR Olarak Bu Konuda Da Sizlere Destek Oluyoruz Ve Sizlerin Sosyal Medya Hesaplarına Çok Uygun Fiyatlara Maksimum 24 Saat İçinde En Az 1000 Facebook Takipçi (https://www.egeasoft.web.tr), Facebook Sayfa Beğenisi (https://www.egeasoft.web.tr), Instagram Takipçi Bul (https://www.egeasoft.web.tr)manızı Sağlıyoruz.

Ek Olarak Yine YouTube Kanalınıza Abone Bulma, YouTube’ de Kanal Açabilmek İçin Gerekli Abone, Beğeni, Video İzlenme, Spotify Plays V.b Hizmetlerimiz De Vardır. Tüm Bunların Hepsini Tam Otomatik Sosyal Medya Hizmetleri (https://www.egeasoft.web.tr) Panelimizden Tüm Müşteri Online 7x24 Kendilerini Gerçekleştirebilir Ve Bu Sayede Sosyal Medya Hesaplarına Sayfa Beğenisi, Takipçi, Abone Bularak Sosyal Medya Reklamcılığı Yapabilirler. Bu Sayede Bireysel Veya Kurumsal Olarak Da Hem Ekonomik Olarak Reklam Yapmış, Hem De Sosyal Medya Hesaplarını Çok Daha Prestijli Hale Getirmiş Olurlar.

https://www.egeasoft.com
https://www.egeasoft.web.tr