PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EşyaSat


zazenovski943
07-25-2018, 13:49
EşyaSat, İstanbul’un farklı ilçelerinde ikinci el eşya alım ve satım hizmeti veren firmadır. Evinizde severek yer verdiğiniz ancak sıkıldığınız, ihtiyacınızın kalmadığı ya da modasının geçtiğini düşündüğünüz eşyalarınızı EşyaSat ile satarak yeni mobilyalarınıza yer açabilirsiniz.

EşyaSat ile Eşyalarınızı Kolayca Satın!

EşyaSat, evinizde yer alan kullanım ömrü henüz bitmemiş ve hala kullanılabilir durumda olan eşyalarınızı alarak satışa sunmaktadır. Evinizde veya ofisinizde artık kullanmadığınız, değiştireceğiniz ve ihtiyacınızın kalmadığı eşyaların fotoğrafını çekerek web sitemiz üzerinde yer alan telefon numarası ile Whatsapp’tan bize ulaştırın. Whatsapp’tan fotoğraflarını gönderdiğiniz eşyalarınızı inceledikten sonra ekibimiz belirttiğiniz adrese gelerek eşyalarınızı inceler. Eşyalarınızın durumu incelendikten sonra eşyalarınız için uygun fiyat verilir. Eğer tarafınız ile anlaşma sağlarsak eşyalarınız için belirlediğimiz fiyatı tek seferde ve nakit olarak ödeyerek eşyalarınızın alımını gerçekleştiririz. Değerine göre fiyat belirleyerek satın aldığımız eşyalarınızı adresinizden teslim alarak satış işlemini tamamlarız.

İstanbul İkinci El Eşya Alımı

İstanbul ikinci el eşya alımı yapan yerler arasında birçok firma hem Avrupa hem de Anadolu yakasında hizmet vermemektedir. Her ne kadar yüzölçümü olarak çok büyük bir şehir olmasa da bir noktadan diğer noktaya ulaşmak zor olduğu için genellikle firmalar tek yaka içerisinde hizmet sunmaktadır. Ancak EşyaSat, her iki yakada tüm ilçelerde hizmet vererek bu sorunu ortadan kaldırmaktadır. İster Anadolu ister Avrupa yakasında olsun belirttiğiniz adresten EşyaSat, eşyalarınızı teslim almaktadır.

İstanbul ikinci eşya alımı gerçekleştiren firmamız eşyalarını satmak isteyenlere ya da ikinci el eşyalara ihtiyacı olanlara hizmet vermektedir. Kullanım süresi dolmamış, herhangi bir zarar görmemiş ve sağlam eşyalarınızı değerinde bir fiyat karşılığında adresinden satın almaktayız. Aynı şekilde yıpranmamış ve kullanılabilir ikinci eşyalara ihtiyacı olanlara diledikleri eşyayı yine eşyanızın değerine göre belirlediğimiz fiyatlarla satmaktayız. İstanbul’un birçok ilçesinde ve semtinde hizmet veren firmamız, belirttiğiniz adrese gelerek eşyalarınızı adresinizden teslim almaktadır. Peşin ve nakit olarak satmak istediğiniz eşyalarınız İstanbul’un ister Avrupa ister Anadolu yakasında olsun firmamız belirttiğiniz adrese ulaşarak eşyalarınızı satın alacaktır. İstanbul ikinci eşya alan yerler arasında hem Anadolu hem de Avrupa yakasında hizmet veren firmayız. Tarafımıza verdiğiniz adres hangi ilçe veya semtte olursa olsun en kısa sürede adresinize gelerek eşyalarınızı satın almaktayız.

Kaliteli ve Profesyonel İkinci El Eşya Alımı

İkinci el eşya alımı profesyonellik gerektiren bir hizmettir. Eşyaların değerinin belirlenmesi ve teslim alınması zorlu bir süreçtir. EşyaSat, satmak istediğiniz kullanılabilir durumunda olan eşyaları değerinden satın almaktadır. İstanbul’un hangi ilçesinde olursanız olun adresinizden satacağınız eşyalarım teslim almaktadır. Profesyonel ve kaliteli ikinci el eşya alımı yapan yerler arasında yer alan EşyaSat, Whatsapp üzerinden gönderdiğiniz eşyalarınızın fotoğrafını inceler. İnceleme sonrasında tarafınıza geri dönüş yaparak belirlenen fiyatı size sunar. Ardından eğer anlaşma sağlanırsa belirttiğiniz adrese gelerek eşyalarınızı adresinizden teslim alır. Profesyonel ve kaliteli ikinci el eşya alımı hizmetinden faydalanmak için tek yapmanız gereken EşyaSat ile iletişime geçmek.
http://esyasat.net

egzotik garden
11-13-2019, 01:33
siteniz çok yavaş açılıyor