PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dilekçe nasıl yazılır?


Forumkolik1
06-02-2018, 16:26
Geçmişten günümüze birçok konuda, kurumlara, şirketlere başvurmada ya da ilişiği kesmede dilekçelere başvurulur. Devlet kurumları, özel işletmeler, ile ilgili veya şahsi sorunların çözümünde, akla gelebilecek her konuda yazılabilmektedir. Örneğin çalıştığınız işyerinden çeşitli sebeplerden dolayı ayrılmak istiyorsunuz bunun için dilekçe (http://dilekcemiz.com/) yazmalısınız. Verilebilecek diğer örneklerden biri de Vergilerinizi ödemediyseniz ceza uygulanmakta. Yazacağınız dilekçe ile cezanızı indirimli ödeyebilirsiniz. Verilebilecek onlarca örnek var.
Dilekçe (http://dilekcemiz.com/) yazılırken dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunmakta. Bunların birkaç tanesinden bahsedecek olursak öncelikle dilekçe yazacağınız kağıt çizgisiz ve beyaz olmalıdır. Hangi kuruma yönelik yazılıyorsa, o kuruma hitap edilerek başlanmalı.
Dilekçe yazmayı veya dikkat edilecek hususları bilmiyorsanız sizlere bir önerimiz var. www.dilekcemiz.com (http://dilekcemiz.com/) ile dilekçe nasıl yazılır, kuralları nelerdir ve diğer tüm merak ettiğiniz konularda bilgi sahibi olabileceksiniz.