PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbulda su deposu temizleme


Grikedi
06-02-2018, 11:33
Su deposu ve su sebil temizliği (http://www.tekdez.com/sebil-temizligi.html) yapan bir firma arıyorsanız eğer hoş geldiniz. Sağlıksız bir şekilde depolanan ve kullanılan su insan sağlığını ciddi ölçüde tehdit eden en önemli unsurlar arasındadır. Sağlığımıza mümkün olduğunca dikkat etmeli ve elimizdeki kaynakları bu ölçüde dikkatle kullanmaktayız. Eğer su deposu kullanıyorsanız su deposu temizliği (http://www.tekdez.com/su-deposu-temizligi.html) ile ortalama olarak 6 ayda bir daha sağlıklı su depolama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Hem kendiniz hem de sağlığınız için böyle önemli bir konuyu es geçmemelisiniz.*

http://www.tekdez.com/images/logo.png

Hastalığı en hızlı yayılmasına sebebiyet verebilen şeylerden bir tanesi de kirli su birikintileri ve bu suların kullanımıdır. Eğer bir su mikroplu ise kolay bir şekilde bu suyu kullanan kişileri hasta edebilir. Bu sebepten dolayı sürekli olarak kullanılan su sebilleri için su sebili temizliği önem arz eden bir konu olmalıdır.

Ailemizin, çalışanlarımızın, müşterilerimizin kısacası çevremizin sağlığı için dönem dönem su sebili temizliği yaptırmanız önerilir. Su sebili temizliği nereden yaptırılır? Diye soracak olursanız eğer bu alanda en deneyimli kuruluşlardan bir tanesi olan tekdez.com 'u öneririz.

Tekdez.com su depolarını dezenfekte ederek izolasyon işlemlerini de sağlamaktadır. Güvenle su deposu yalıtımı ve su deposu izolasyonu (http://www.tekdez.com/izolasyon.html) konusunda da kendileri ile iletişim kurabilirsiniz. Su tesisatı temizliği, soğutma kulesi temizliği gibi diğer hizmetleri hakkında da bilgi sahibi olabilmek adına internet sitelerine bağlanabilir kendilerine bu sitede yer alan iletişim bilgileri üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz.