PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Iso 9001 Belgesi Fiyatları


zafergu
05-09-2018, 04:30
Iso 9001 Belgesi Fiyatları

İso 9001 Belgesi Neden Gerekmektedir?

İso 9001 belgesi, üretim yapan her firmada bulunması gereken zorunlu bir belgedir. Çünkü bu belge kaliteli ürün güvencesi vermektedir. Ayrıca bir ürünün uluslararası düzeyde kalitesinin olduğunu da belirten niteliktedir. Günümüzde hemen hemen tüm Türk firmalarının da bu belgesi bulunmaktadır. Bulunmayan firmalar ise zaten bir süre sonra kapanmaktadır.

Bu Belge Nerede Verilir ve Ne Kadardır?

Bu belgeyi almak çok da zor değildir. Birçok firma bu belgenin alınması için sık sık eğitimler düzenlemektedir. Fiyatını ise belgeyi almadan önce internette araştırmak mümkündür. Böylece kampanyalı iso Belgesi fiyatı (http://www.iso9001belgesi.biz.tr/iso-belgesi-fiyati.html) varsa önceden öğrenilebilir. Bunun için internet arama motoruna iso 9001 Belgesi fiyatı yazıp aratmak yeterli olacaktır. Sayfada çıkan siteler tek tek araştırılmalı, gerekirse telefon ile aranıp bilgi alınmalıdır. Böylece bilginin doğruluğu kesinleştirilmiş olur. İso belgesi alacak olanlar fiyat olarak en az 2000 lirayı gözden çıkarmalıdır. İlk başta pahalı gelebilecek bu rakam aslında çok uygundur. Çünkü bir defa alınıp yıllarca kullanılabilecek bir belge türüdür. Tabii ki bu rakam sabit kalmamakla birlikte içeriğine göre de değişkenlik gösterebilir.

Sonuç olarak ürününe kalite damgasını yapıştırmak isteyen; fiyatı her ne olursa olsun bu belgeyi her kurum, her şirket, her firma mutlaka almalıdır. Yoksa satış konusunda önlenemez bir kayıp yaşamak zorunda kalacaktır. Kalite güvencesi olmayan ürünü de hiç kimse almak istemeyecektir.