PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 6Mayıs PC Kafe Takım turnuvaları başlıyor


bgulcu63
05-03-2018, 17:55
İşte 6 Mayıs tarihinde gerçekleşek olan PC Kafe Takım Turnuvaları!
Detaylar: https://goo.gl/MYzfyN #pbakiyoruz


https://i.hizliresim.com/p6rWDm.png (https://hizliresim.com/p6rWDm)

akdenizekspres
02-28-2020, 17:07
Şehir İçi Nakliyat
Şehir içi evden eve nakliyat şirketimiz İstanbul merkez ofisli olup tüm Türkiye'ye nakliyat hizmeti sunmaktadır. Şehir içi nakliye evden eve nakliyat, ofis taşıma, asansörlü nakliyat gibi hizmetleri içermektedir. Şirketimiz şehir içi taşıma taleplerini kurumsal taşımacılık hizmet anlayışıyla taşıma sürecini başlatmaktadır ayrıca tüm taşımalarında sigorta uygulamaktadır. Sigortalı nakliyat hizmeti kaliteli ve güvenli şekilde taşıma sürecinizi başlatmaktayız.

Şehir İçi Nakliyat Firmaları
Şehir içi nakliye şirketleri diye arama yaparsanız karşınıza bir çok nakliyat firmaları çıkacaktır. Tabi İstanbul içi nakliyat firmaları arasında seçim yapmanız zor olacaktır. Seçeceğiniz taşıma firmasının taşeron firma olmamasına dikkat edin. Taşeron firma seçmeniz durumunda eşyalarınız paketlenmeden taşınır ve bu sayede eşyalarınız hasar alma olasılığı yüksektir. Akdeniz Ekspres evden eve taşımacılık şirketimiz şehir içi nakliyat tavsiye firmalar arasında yer almaktadır ve nakliyat tavsiye firmalar arasında yer aldığı için mutluluk duymaktadır.

İstanbul Şehir İçi Nakliyat
İstanbul şehir içi nakliyat taleplerinizi müşteri temsilcimize ileterek evden eve nakliyat taşıma programı oluşturarak taşıma sürecinizi başlatabilirsiniz.Ayrıca evden eve taşıma şirketimiz sadece İstanbul şehir içi taşıma hizmeti değil şehir içi parça eşya taşıma, şehir içi ofis taşıma, şehir içi asansörlü nakliyat gibi nakliyat hizmetleri de sunmaktadır.

Detaylı bilgi için; https://www.akdenizekspres.com.tr/sehir-ici-evden-eve-nakliyat/