PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Tıkla Film İzle


saridemir
04-28-2018, 11:24
Sizlere son dönemlerin en iyi ve en güzel komedi filmleri (https://bitiklaizle.blogspot.com.tr/2018/04/en-iyi-komedi-filmleri.html) derledik. Bu filmleri bizim sitemizden zevkle ve HD film izle (https://bitiklaizle.blogspot.com.tr) yazarak en yüksek kalitede izleyebilirsiniz. Şimdiden sizlere iyi seyirler diliyoruz.
En iyi komedi filmleri

The Apartment
İMDB puanı 8,3 olan bu filmin yönetmen koltuğunda Billy Wilder oturmaktadır. Filmin konusu ise Baxter isimli kahramanımız evinin anahtarını kendisinden üstün olan yöneticilere vererek onlara yardım etmiş olan bir beyaz yakalı insandır. Miss Kubelik ise asansör operetörü ve Baxter’ın aşık olduğu kişidir. Ancak Baxter aşık olduğu kişinin intiharına şahit olunca hayatı değişecektir.
Caddyshack
İMDB puanı yine üst seviye de olan bu film 7,3 puan almıştır. Yönetmen koltuğunda Harold Ramis oturmaktadır. Filmin konusu ise kahramanımız Danny özel olan bir golf kulübünde çalışmaktadır. Danny’nin tek hayali bir üniversite de burslu olarak okumaktır. Bu amacına ulaşabilmek için çalışmış olduğu özel golf kulübündeki ilişkilerini kullanmak istemektedir. Maalesef bu onun sanmış olduğu kadar kolay bir durum olmayacaktır. Hayal ettiği amacına ulaşabilmek için birçok durumla baş etmek zorunda kalacaktır.
Ghost Busters
1984 yapımı olan bu filmin yönetmen koltuğunda Ivan Reitman oturmaktadır. İMDB puanı da yüksek seviyeler de 7,8 olmaktadır. Filmde konu olarak Manhattan’ da hayaletler ile mücadele etmek zorunda kalmış olan bir ekibin başından geçen hikayeler anlatılmaktadır. Çizgi film ve bilgisayar oyunlarına da konu olmuş olan Hayalet Avcıları filmini tüm komedi seven herkesin izlemesi gerekir.
Borat
Günümüze yakın bir film ile devam edelim. 2006 yapımı olan Borat filminin yönetmen koltuğunda Larry Charles oturmaktadır. İMDB puanı ise 7,3 olarak açıklanmıştır. Bu filmde var olan olay örgüsü ise tamamen bir sahte belgesel havasında geçmektedir. Amerikan kültürünü incelemek için bu gölgeye gelmiş olan Kazak bir muhabirin tüm başından geçenler filmde fazlasıyla konu edinmiştir.
Superbad
2007 yapımı olan bu komedi filminin yönetmen koltuğunda Greg Mottola oturmaktadır. İMDB puanı ise 7,6 olmaktadır. Evan ve Seth isimlerinde iki gencin sosyal becerileri gelişmemiştir. Eva oldukça çekingen bir yapıya sahip iken Seth ise tam tersine ağzı çok fazla laf yapan ve karşı cins ile çok iyi konuşan bunun yanında konuşurken kendini ne yazık ki kontrol edemeyen bir insandır. Lise yıllarında birbirleri ile bağımlı halde geçen hayatları olan bu iki gencin üniversite yıllarında ayrılmalarından sonra hayatla tek başlarına yüzleşmelerini konu almaktadır.
[/B][/B]