PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnstagram Takipçide Şifrenizi Vermeden Satın Alma İşlemi Yapın


BacklinkSanati
04-25-2018, 01:29
İnstagram Takipçide Şifrenizi Vermeden Satın Alma İşlemi Yapın

Pek çok instagram kullanıcısının endişesi takipçi arttırma için yol ararken hesaplarının çalınması durumudur. Fakat satın alma işlemleri yaptığınızda şifre vermenize gerek yoktur. Bu yüzden şifrenizi vermediğiniz içinde hesabınız çalınmaz ya da başka bir sorun yaşanmamaktadır. Zaten direkt olarak siz instagram takipçi arttırma (https://takipapp.com/blog/instagram-takipci-arttirma-yollari) için hizmet aldığınızda ödemeyi yaptıktan kısa bir süre sonra hesabınıza takipçiler arttırılacaktır.

Satın alma işlemleri yapmadan da instagram takipçi hilesi (https://takipapp.com) kullanılarak takipçilere sahip olmanız mümkündür. Sizin gibi diğer aktif kullanıcılar sizi takip etmekte ve sizin onları takip etme durumunuzda bulunmamaktadır. Böylece takipçi kasma hizmetini alarak, sürekli bir arttırma yoluna gidebilirsiniz. Kalıcı olan ve bot olmayan her bir takipçi, sizin instagram hesabınızın daha güvenilir ve gerçekçi görünmesinin de kapısını açacaktır.

Tabi sadece takipçi arttırmak için değil, beğeniler içinde bir takım instagram beğeni hilesi (https://takipapp.com/blog/instagram-begeni-hilesi) sistemleri vardır. Hem fotoğraflarınız hem de videolarınız için beğeniler satın alarak beğeni kasabilirsiniz. Belirli dakikalara göre beğenileri ücretsiz şekilde alabileceğiniz gibi daha hızlı bir süreç için direkt olarak beğeni satın alma işlemleri de yapılabilir. Önemli olan sizin beğeni konusunda etkinizi arttırmaktır. Böylece takipçi ve beğeni konusunda her ikisini de kasarak beklediğiniz instagram hesabına erişebilirsiniz.