PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnstagram Takipçi Satışı


BacklinkSanati
04-25-2018, 00:17
İnstagram Takipçi Satışı Yapılıyor Bu Ne Demek?

İnstagram hesabınızın geçerli olan takipçi sayısını arttırmak için satın alma işlemleri yapılır. instagram takipçi hilesi (https://igturk.net/blog/instagram-takipci-hilesi) instagram’ın kendisinin verdiği hizmet değildir. Üçüncü şahıs şirketler bu hizmeti vermekte ve sizlere gerçek instagram kullanıcılarının olduğu bir takipçisi sayısı göndermektedir. Ayrıca her bir kullanıcı aktif ve gerçek kullanıcı olduğundan bot olma ya da bir süre sonra geçerli olan hesapların kapanma durumları da bulunmaz. Ayrıca bazı şirketler takipçi sayısı azaldığında belirli bir yere kadar takipçi telafi hizmeti de verebilmektedir.

İnstagram hesabınızdaki takipçi sayınız oldukça az geliyorsa bunun en temiz yolu takipçi satın almanız olacaktır. +1000 +5000 +10.000 +50.000 ya da daha fazlası üzerinden satın alma işlemleri yapılabilir. Önemli olan sizin neyi hedeflediğiniz ve amaçlarınızın ne olduğudur. Çünkü instagram takipçi arttırma (https://igturk.net/blog/instagram-takipci-arttirma) için yüksek takipçi sayısı aldığınızda buna göre paylaşımlar yapmalı, her zaman instagram hesabınızı güncel tutmalı, hikayeler atmalı ve insanların ilgisini çeken paylaşımları da sağlamalısınız.

Takipçi sayınızı arttırmanızın yolları farklı şekillerle de yapılabilir. Eğer karşılıklı takip için birine takip isteği gönderirseniz o sizi takip etmeyebilir ya da sadece takip isteğinizi kabul edebilir. Sürekli bunlarla uğraşmamak adına takipçi satın alabilirsiniz. Ayrıca beğeni sayımda düşük diyorsanız yine gerçek Türk ya da Yabancı takipçilerden gelen instagram beğeni hilesi (https://igturk.net/blog/instagram-begeni-hilesi) ile gönderilerinizin beğenisini arttırabilirsiniz.