PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Örnek Dayanışma


SESSİZCE
04-21-2008, 17:41
Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesine bağlı Beyoğlu beldesinde öğretmen ve veliler birlikte okulu boyayarak dayanışma örneği sergilediler.

Beldenin en eski okullarından biri olan Cumhuriyet İlköğretim Okulu'nda görev yapan öğretmenler velilerle ele ele verip, tüm okulu boyayarak eğitim öğretime hazırladılar.

Okul Müdürü Mehmet Gazel, öğretmenler Ali Büyükçerçi, Özlem Özer, Efide Arabacı ve okul aile birliği mensupları ile birlikte çalıştıkları okul boyama çevre düzeni ve beton arma voleybol sahası çalışmaları işi mesai saatleri dışında birlikte çalıştılar.

Okul Müdürü Mehmet Gazel, kendisinin iyi bir boyacı ustası olduğunu, okulu boyamaktan da zevk aldığını belirterek, "Bizim okulda okuyan çocukların ailelerinin maddi durumları iyi değil. Durumları malumunuz. Bizim de elimizden boya işleri geliyor. Arkadaşlarla hep birlikte bu işi yapalım dedik ve başardık. Her şeyi devletten beklememeliyiz. Kaymakamlık çimentosunu belediye makinelerini ve kumunu karşıladı. Boyamızı bir hayırsever vatandaş aldı. Az çok bu işlerden anlıyoruz. Binanın içini ve dışını, sınıfları ve koridorların tamamını kendimiz boyadık" dedi.
kaynak:www.haberler.com/ornek-dayanisma-3-haberi/

MetinCeylan
04-21-2008, 23:16
saol........