PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İnstagram Hesap Dondurma


dargman69
04-08-2018, 03:06
İnstagram bilindiği üzere dünyanın en büyük sosyal medya mecraları arasında bulunup, dünyada hemen hemen her ülkeden, her insanın sıklıkla kullanmış olduğu fotoğraf ve video paylaşma merkezidir.

İnstargam kurulduğu ilk yıllarda tamamen kendince politikalar izleyerek piyasaya girmiştir. Ancak kısa sürede yakaladığı başarı, facebook mühendislerinin dikkatini çekmiş ve fazla uzun zaman geçmeden facebook tarafından satın alınmıştır. Şuan dünyanın hala geçerliliğini koruyan en büyük sosyal platformu facebooktur. Bunun peşine gelen sosyal medya mecrası ise instagramdır. Verilen bazı bilgilere göre dünyanın yaklaşık nüfusunun dörtte biri oranında instagram hesabı mevcuttur. Bu rakam cidden oldukça ciddi sayılacak seviyededir.

İnstagram kullanıcı sayısının oldukça fazla olması, gün içerisinde milyonlarca insanın instagram hesap dondurma (https://bilgidevi.com/instagram-hesap-dondurma/) işlemi yapmasını sağlamaktadır. Milyorlarca insan çeşitli sebeplerden dolayı instagram hesabını dondurmakta, yine gün içerisinde milyonlarca insanda yeni profil oluşturmaktadır. Yani bu mecrada gün içerisinde milyonlarca işlem aynı anda dönmektedir. Bu işlemlerden instagramın ne kadar büyük olduğunu kolaylıkla anlayabilirsiniz.

İnstagram son günlerde yapmış olduğu bazı değişiklikler ile, karmaşık halde bulunan hesap dondurma işlemini oldukça basit hale getirmiştir. Konu hakkında kapsamlı bilgi sahibi olmak isterseniz, sitemizi ziyaret ederek, resimli anlatım ile, işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Kaynak: https://bilgidevi.com