PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fue Saç Ekimi Hakkında Bilgilendirme


kizarkadasbul
03-22-2018, 15:03
Fue saç ekimi genel olarak özel bir yöntem olan FUE Yöntemi ile yapılmaktadır. FUE Yöntemi, diğer tekniklere göre cerrahi bir işlem olmayıp daha doğal görünümlü bir sonuç vermektedir.

FUE Yöntemi, saçların teker teker alınıp nakil edilmesi işlemidir. Donör saçlar 1 mm boyunda olmalıdır. Hastalar genellikle bu yöntemin acı verici olduğunu düşünürler. Fakat FUE Yöntemi, lokal anestezi ile yapıldığından dolayı hastalar herhangi bir acı hissetmezler. Donör bölgeden saç köklerinin alınmasından sonra ise saçsız alanlara kökler yerleştirilmektedir.

http://www.aslitarcanhairclinic.com/upload/thumb-dhi-yontemi-sac-ekimi.jpg

FUE Yöntemi (http://www.aslitarcanhairclinic.com/sac-ekimi.html) İle Saç Ekimi
FUE yönteminin diğer tekniklere göre çok daha pozitif yönü bulunmaktadır. Bundan dolayı Kırklareli saç ekimi tarafından bu yöntem tercih edilmektedir.
FUE Yöntemi ile saç alınan bölgede herhangi bir iz kalmamaktadır. Bundan dolayı oldukça doğal görünümlü sonuçlar sağlar.
Kıl kökleri teker teker alındığından dolayı donör bölgede fazla açılma olmayacaktır.

Bu yöntem acısızdır. İyileşme süresi ise diğer yöntemlere göre oldukça kısadır. Herhangi bir dikiş olmaması da bu süreci kısaltmaktadır.
Bu teknik yalnızca saç ekiminde değil, sakal ve bıyık aynı zamanda kaş ekiminde de kullanılmaktadır.


Fue Saç Ekimi Fiyatları
Bütün saç ekimi paketi (http://www.aslitarcanhairclinic.com/sac-ekimi-paketi.html) işleminde net bir fiyat olmayıp, uygulama yapılacak bölgenin seyrekliğine göre ve yapılacak olan bölgeye göre fiyatlandırma farklı olmaktadır. Örneğin saçı çok seyrek olan ile az seyrek olan arasında mutlaka bir fiyat farklı olacaktır. Net bir fiyat almak için ise mutlaka Kırklareli saç ekimi ile görülmeniz yararlı olacaktır. Kırklareli saç ekimi size en uygun fiyatlarla yardımcı olacaktır.

Kaynak: http://www.aslitarcanhairclinic.com/sac-ekim-merkezi.html

tr011
04-03-2020, 10:25
teşekkürler.

Premiumbird
09-24-2020, 18:44
bilgilendirme için teşekkürler.

salvadorhasan
05-15-2021, 07:29
paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık.