PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Web Tasarım


sanigno
03-20-2018, 19:53
Belli bir amaca yönelik olarak hazırlanan internet sitesinin oluşum aşamasında web tasarım (https://www.web-ajansi.com/web-tasarimi.html) önem taşımaktadır. Web tasarım sayesinde internet sitesinde kullanıcılar kolay bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilir ve siteyi kullanması amaçlanan kullanıcı hedef kitlesine bu sayede ulaşılabilir.



Firmalarca kurumsal web tasarım (https://www.web-ajansi.com/web-tasarimi.html) için uzmanlardan destek almak oldukça önemlidir. Hem firmaların ürün satışı ya da tanıtımına hizmet ederken sitede yapılan herhangi bir hata ya da aksaklık firmanın prestijine olumsuz etki eder.



İnternet sitelerimi sadece bilgisayardan değil telefonlardan da sıklıkla kullanılmaktadır. Mobil uyumlu web tasarım (https://www.web-ajansi.com/web-tasarimi.html) yapılması sayesinde yüksek çözünürlüğe sahip bilgisayar kullanımında da kolaylık sağlayacaktır. Responsive adı da verilen bu tasarım sayesinde sadece telefonlardan değil, tablet ve özellikli bilgisayarlardan da giriş olanağı sağlanmaktadır.[/B]