PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hava kilidi nedir nereden alınır


Grikedi
03-17-2018, 23:57
Web site adresi: http://www.sultan.com.tr/
Web site konusu: Sultan makina

Hava kilidi nedir? Sizin için bu konuya dair bilgiler sunmak adına buradayız. Pnömatik sistemlerde silo, siklon ve mikser gibi yerlerden malzemenin alınarak boşaltıldığı bölgeler arasındaki mevcut hava akışını hava kilidi engellemektedir. Bununla birlikte ürünün rahat bir şekilde akışını sağlamaktadır. Ayrıca hava kilidi dozajlayıcı, silo altlarında oransal boşaltıcı olarak da kullanılabilmektedir.

http://gelenokur.com/wp-content/uploads/2018/03/sultan2.jpg

Sultan.com.tr üzerinden hizmet veren Sultan Makina San. Tic. Ltd. Sti İmalatını yaptığı endüstriyel tip hava kilitleri her çeşit proseste çalışacak rotor ve gövde seçeneklerine sahiptir. Pnömatik transfer, hava ile nakit, bigbag boşaltma, eklüs, bin aktivitör ve benzeri konularda hizmet sunulmaktadır. AISI 304- AISI 316 başta olmak üzere Kimya, Maden ve Gıda gibi sektörlerde kullanılan hafif, orta ve ağır himet tipi modelleri ile Türk sanayicisinin hizmetindedir.

Hava Kilidi-Hücre Tekeri ST37,ST 52,Özel Alaşımlı Sanayi dökümleri, NiHard , Karbon çelik ve AISI-304 AISI-316 Paslanmaz bir şekilde üretilmektedir. Hücre Tekeri Yataklama tipleri, sızdırmazlık elemanları salmastra,mekanik salmastra, keçe ve yine prosese göre farklılık gösterilmektedir. Hava Kilidi Hücre Tekerlerinin iç Rotorlar bıçaklı, Yuvarlatılmış tip, Ayarlanabilir kanatçık tipli, Sıyırcılı, Polyamid... Vs gibi tamamı ile uygulanacak proses ile ilgili olarak sayısız değişiklikler gösterebiliyor. Bu değişikliklerin biri de hava kilidinin kullanılacak malzemenin granül yapısı ve yapısıyla ilgili olarak giriş tipidir.

Hava kilitleri kaplama tipi olarak teflon, seramik, pp, ıslah çelikleri – polimerler olarak değişkenlik gösterebilir. Hava kilidi ile ilgili daha detaylı bilgileri sultan.com.tr 'de bulabilirsiniz. Hava kilidi imalatı, hava kilidi üretimi yapan firmalar ve paslanmaz hava kilidi (http://www.sultan.com.tr/havakilidi.htm) gibi konularda arayış içerisindeyseniz eğer kaynakta yer alan siteye giriş yapabilirsiniz.

Bunun yanı sıra başta gıda olmak üzere plastik, ilaç, kimya sanayilerinde de kullanılan her çeşit toz granül yapıdaki malzemelerin bir noktadan farklı bir x noktaya ulaşımını sağlayan yön klapesi uygulamaları konusunda uzman sultan.com.tr 'yi tavsiye ederiz. Sultan makina yönlendirme valfi, multiport uygulamaları gibi konularda da beklentilerinizi karşılayacak olan ürün ve çözümlere sahiptir.

Hava kilidi siparişi verebileceğiniz sultan.com.tr web sitesinin, beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacağını düşünüyoruz.