PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alüminyum Doğrama


kalitelisite
03-08-2018, 23:14
Sizler de ofis ara bölme (http://www.teknoametal.com/ofis-ara-bolme-sistemleri/) yaptırmak istiyor ancak bunu nasıl yapacağınıza bir türlü karar veremiyorsanız artık düşünmenize gerek yok. Zira firmamız sizin için tüm her şeyi düşünmekte ve kısa süre içerisinde de uygulamaya geçmektedir. Bu aşamada sizler sadece taleplerinizi bizlere iletecek ve ardından da arkanıza yaslanarak değişimi izleyeceksiniz. İşin sonunda ise hayran kalacağınız şıklıkta ve kalitede bir ofis ortaya çıkacağından emin olabilirsiniz. Ofis bölme hizmetlerimizde alüminyum sistemler kullanılmaktadır. Dolayısıyla görüntü olarak şık bir ortam elde edildiği gibi aynı zamanda da ses yalıtımı açısından da son derece avantajlı bir ofis oluşturulmaktadır.
Dış Cephe
Firmamız sadece ofis içerisinde değil dışarısında da hizmet sunmaktadır. Bu kapsamda alüminyum doğrama (http://www.teknoametal.com/) hizmetlerimiz sayesinde kapı ve pencereleriniz yenilenmekte ve soğuğa karşı daha dayanıklı bir hale getirilmektedir. Böylelikle dışarıda yer alan soğuk hava evinize ya da ofisinize giremeyecek ve bu da ısınmaya yaptığınız masrafları da azaltacaktır. Ayrıca herhangi bir koku da yapmayacak olması sizler için önemli avantajlardan birisi olacaktır.
Dış cephe hizmetlerimizden bir diğeri de dış cephe kompozit kaplama (http://www.teknoametal.com/dis-cephe-kompozit-kaplama/) olmaktadır. Bu hizmetimizde de binalarınızın dış cephesi alüminyum levhalar ile dilediğiniz şekilde kaplanmaktadır. Bu sayede daha şık ve daha iyi yalıtımlı bir binaya sahip olmak çok kolay olmaktadır. Sizler de kaliteli işçilik ve uygun fiyatlarla bu hizmetlere erişmek için her daim bizleri arayabilirsiniz.